10 yasındaki kızım arada cizgi film vs. İzler internette gezdiği yerlere hep bakarım.3.5 ay once yeğenim sayesinde bir oyun sitesi oğrenmiş adı HABNET.bi kac kez birlikte oynarken gordum girmeyin bilmediğiniz yere dedim ama baktinki arada kendi de girip oynuyor uyelik acmışlar.Oyunu tam bilmiyorum ama kızlar var ev yapiyosun eşya aliyosun evini dekore ediyorsun kıyafet giydiriyosun falan hoşuna gitmiş cok banada gosterdi anne bak burası benim odam burası banyo falan diye ama farkettimki bu oyunda başka insanlarda var yanı isteseler sana yazabiliyorlar konusabiliyorsun karakterler gercek kullanıcı.Kizima anlattım kızım tsnimadigin insanlar onlar konuşma sakin diye yok anne kimseyle konuşnuyorum sadece ev yapıyorum kiyafet seciyorum dedi ama icim rahat değil sizce bu oyunu oynamasını engellemelimiyim oyunu tam bilen varmi,? Ne yapmalıyım dun bi konu acılmış onu gorunce yazmak istedim canım sıkıldı bi anda :/ Kendi evimde internet yok annanesine gittikce giriyor internete de zaten genelde cizgi film falan izler arada bu oyuna giriyor her zaman anlatıyorum internetin zararlarını nelere dikkat etmesi gerektigini ama cocuk iste yinede insan endişe ediyor