Merhabalar,
Kızlar ben eşimin 2.evliligiyim. Eşimle ilk kez 17 yaşında tanıştim. eşim bir akrabamin evliliği sebebiyle uzaktan akrabamiz olur. eşimin ilk evliliğini, kac yıl sevgili olduklarını, nasil duğun yapıldığını, boşanmasını bir cok şeyi biliyorum. Bunların hepsini ablasindan oğrenmiştim zamanında. Boşandığı yaz 2.karsilasmamiz gercekleşmişti . Onu 2.kez gorduğumde bende kotu bir ilişkiden cıkmıştım ve ondan o zamanda n kadar etkilendiğim ve hala etkilenmeye devam ettiğimin farkına varmistim. Ve tam olarak 5 yıl sonra sosyal medyadan arkadaş olup konuşmaya başladık. Zamanla sevgili olduk ve 2.5 ay once evlendik. Sonbahardan duğun yapacağız ,şuan eşimle ayriyiz cunku o yurt disinda yaşıyor ve vize işlemleri icin erken kiydik nikahı.
Eşim gidene kadar pek bir sorunum yoktu fakat o gidince ve ben yalnız kalınca bazı şeyleri fark etmeye başladım. Kaynanam eşimin ilk evlilik hatırasını (cerceve icinde eşimin olduğu fotoğraf tama fotoğraf ortadan ikiye kesilmiş, diğer tarafta ilk eşi var) bu evinin salonunda ve oturma odasında duruyor.atalim dedim atmadı. Sonra vurucu olansa eski duğun albumunu gordum kızlar ayrıca cemiyet dergisinde cıkmıştı duğunleri ve o der hala saklı evde .bunları tesadufen gordum.
Uzuluyorum.onlari gordukce ve b n duğunum icin Cok heyecanlanirken artık aklıma bile gelmiyor.moralim bozuluyor aklıma g ldikce n yapacağımı bilemiyorum.
Eşime anlattım durumu , unuttuğunu herşeyi , fotoğrafların evde olduğunu bilmediğini atıldığını sandığını soyledi.inemli olan ikimizin olduğunu soyledi. Ama kızlar bunlar n zaman bitecek ,bu eski şeyler n zamana kadar karşıma cikacak.
Psikolojim bozuldu.
Nasıl atlatacagim...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Nasıl atlatacagim...