merhaba arkadaşlar .
ben gunluk actim...
kendimi bi turlu değiştiremiyorum. 30 yaşındayim ama 50 yaşındaki yaşlı kadin gibi giyiniyorum. tesetturluyum.
90 kiloyum.. boyum 1,65.. guzel bir işim var memurum. evliyim.. iki yaşında dunyalar tatlısı prensesin annesiyim.
kafamdan dank edemiyorum bi turlu.. makyaj malzemelerimi bitmeden almiyorum yeni şeyi..
devamli kıyafet alan biri de degilim alsam 20-30 tllik kazak alirim.. bi pantolonu eskiyene kadar giyiyorum. ziyan edemiyorum bişeyi.. evim de eski modern hali.. kullanişli olsun diye almişim.. kullanamiyorum ki bi odayi mesela.. hala kızımın odasinda uyuyoruz...
temizlik bakımın sıfır.. hic kendime bakamiyorum
ev temizliğim de sifir.... calıştığım icin akşam işten eve geldiğimde doğru mutfaga.. yemek bulaşık derken geri kalan vaktimi kızıma ayırıorum ilgi isteyen bir bebekti.. oynuyoruz beraber...
kiloya gelince yıllardir yaptığım diyete kendime ceki duzene veremedim....
bi turlu alışkanlıklarimdan vazgecemedim tatlıya duşkunum hala.... hedef: 57 olmakti.. yeterdi bana.. spor yapıyorum bi başliyorum 3 gun sonra birakiyorum hemen..
artık kendimi değiştirme zamanim geldi bi başladim mi devami getirmek istiyorum. bunun icin yardim istiyorum sizden...
yorumun icin cok teşekkur ederim. KK guzel kadinlari.