Merhaba 3-4 aydır flort ettiğim biri var 2-3 gundur soğuk olduğunu hissediyordum o yuzden ben yazmaya calıştım şu anda ben ailemin yaşadığı şehre geldim o ise universite okuduğum şehirde kahve fali baktirmis uygulamadan aşkla ilgili bişey yazıyordu, bende aa benimle ilgili biseyler de cıkmış yazdım, benim ilişki kriterlerimde benim hayatıma ve giydiklerime karışma diyen biri nasıl olucak peki dedi ve sonra konuyu giysilerime getirdi kısa olduğunu duşunuyormuş, bende ben begendigim seyleri giyerim giydiği şeylerle mutlu olan bir insanım 20 yaşında akli basında bi bireye bu soylenmez baskı olur nerde ne giyeceğimi biliyorum tuhaf biseyler giyinmiyorum zara dan filan bilindik yerlerden alıyorum bu konuyu kapatalim boyle mesajlasarak bu konu bir yere bağlanmıyor yazdım, tamam dedi o da , gunluk planını sordum bende alışverişteyim işte ajanda alicam dedim , sana 100 kere artık kısa giyinmicem yazdırcam dedi , bende bi kac gundur cabalıyorum farkında mısın dedim işte konuşma biraz devam etti senin bazı noktalarda değişeceğine inanmıyorum dedi bende pekala demek ki birbirimizin aradığı şey değiliz ben gecirdiğimiz vakte saygı duyuyorum zaten bu sebepten dolayı da birbirine duşman olacak insanlar değiliz dedim
Hicbi cevap vermedi hikaye attım onu izledi...cok sinirim bozuldu takipten cıktım numarasını da sildim ben mi ergenlik yapıyorum sizce
Cevap vermeyen flort ?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Cevap vermeyen flort ?