Merhabalar sevgili ablalarım ve arkadaşlarım ;
Beni az cok bilenler vardır. Bilmeyenler icin de 2 hafta kadar sonra nişanlanacağım . cok kotu ve acı bir evlilikten sonra yeniden bir adım atıyorum. Allah yuzumu kara cıkartmasın . Ailem sağ olsunlar cok destekler aynı şekilde sevgilim de oyle...
Nişan yapmaya karar verince cok cok sevdiğim teyzemi aradım . Dedim ki ; Hayırlı bir haberim var teyzeciğim . O da: Nedir o haber? Yoksa kardeşin mi evleniyor ? dedi. Bende hayır teyze ben nişanlanıyorum dedim. Durdu bana dedi ki ; Şaka mı yapıyorsun? (asla sevinme ibaresi yoktu) . Hayır neden şaka olsun? dedim . O da hım anladım. eSKİ EŞİN NE YAPTI? Evlendi mi ? dedi. Ben şok gecirdim ...
Ne alakası var yahu eski eşimle konunun? Ondan banane dedim . O bana şu an dışarıda ki yabancıdan daha yabancı . Ve sonra teli kapadık. Nişanıma gelmesini asla istemiyorum bunu anneme de soyledim . Ama annem ne diyeyim kadına dedi .
Lutfen bana bir akıl verin nasıl cozerim ben bu durumu . Kendimi aramamak icin zor tutuyorum...
Neden insanlar boyle? Neden birinin acısını deşmeye yer arıyor?
Zaten benim icimde de bir suru korku var. Surekli acabalar yaşıyorum. Ya yine yaşarsam o korkunc şeyleri diyorum...
Nişan yapacağız ya elbise almak bile istemedim.. Kendime yakıştıramadım . Sevgilim surekli sacmalama sen daha ilk kez nişan yapıyorsun gecmişi unut deyip duruyor. Zaten cok hassasım hatta yazarken gozlerim dolu dolu yazıyorum...
Biraz karmaşık oldu lutfen kusura bakmayın...
Tavsiyelerinizi ve dualarınızı bekliyorum .
Okuyan herkese cok teşekkur ederim..