Kızlar gunaydın, onceden de bahsetmiştim, eski erkek arkadaşım aynı kurumda, ikimiz de evli barklı insanlarız. Ben normalde hic konuşmuyordum, zaten farklı yerlerde calışıyoruz, eğitim seminer harici gormuyoruz birbirimizi. Orda da gorduğumde gormezlikten geliyorum.
İşle alakalı konuşmamız gereken durumlar olmuştu mecburen, ondan mı cesaret aldı bilmiyorum askerlik anıları, eşi, annesinin olumu, gecirdiği hastalık vs anlatmıştı (bunlar yuzyuze değil, kurum chat i aracılığıyla), olumcul hastalıktan aylarca hastanede yatmış, askerlik cok kotu gecmiş, ustune annesini kaybetmiş vs vs. Neyse dertleşmek istiyor deyip dinledim. Sonra bu ozel hayatına gecince burdan da akıl alarak konuşmaları ilerletmedim, kapattım. Gecen seminerde yanımdaydı gormezden geldim. Neyse, asıl konu şu ; neredeyse her gece ruyama giriyor. Asla ve asla duşunmuyorum gun icinde, aklıma bile gelmiyor. Bitip gitmiş bir olay, 12-13 senelik mazi.
Ruyamda hep bir olaylar, aksiyon, ya evime gelmeye calışıyor, ya peşimde, surekli beni kovalıyor yani. Konuşmaya calışıyor, kacıyorum...Dun akşam da gene bu minvalde uzunn bir ruya gorunce artık dayanamadım. Beni seviyorsun biliyorum diyor hayır diye bağırıyorum.Eşim biliyor , anlatsam yanlış anlayacak. Ne yapayım bilmiyorum...
cıldıracağım...surekli ruyama giriyor, ge
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- cıldıracağım...surekli ruyama giriyor, ge