Arkadaşlar onceki konum şuydu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esim-ve-ailesi-ne-yapabilirim.1113486/ Daha soruşturmam bitmedi ama eşimin şimdiden sanki annesi cocuğunu bi yere bırakmış da bikac gun bi yere gitmiş gibi halleri var. Acayip acayip tavırlar sergiliyor, ‘ben cok stres oldum, psikolojim bozuldu bu atama gitme işine, ben seni ozlerim, aklım sende kalıcak hep ’ demeler, kac gundur doğru duzgun konuşmamalar gulmemeler, doğru duzgun yemek yememeler, hasta olmalar... Artık cıldırma noktasına geldim. Beni desteklemelisin, sağlıklı bireyler olursak sağlıklı evliliğimiz de olur diyorum, sen niye boyle şeyler soyluyorsun surekli bu ara diye sanki ondan boşanıcakmışım gibi triplere giriyor. Yaşadığım yeri bırakacak olan benim ama herkesi ben teselli etmek zorunda kaldım yoruldum artık her şeyle tek başıma mucadele etmekten, tek başıma goğus germekten. Ailesi de hala gelme konusunda ısrar ediyor. En sonunda dayanamayıp kayınvalideme soyledim tek kalmamın benim kendime guvenmem acısından daha iyi olduğunu, hatta tek kalmamın şart olduğunu ve boyle istediğimi belirttim. Anladığım kadarıyla kayınpederim kayınvalideme de baskı yapıyor benimle konuşup en azından kayınvalidemin gelip kalması konusunda. Atandığıma da pişman oldum evlendiğime de pişman oldum