Merhaba herkese
şu anda başım catlamak uzere, size sakince olayı anlatmaya calışıcam
3 yıllık evliyim ve ufak tefek kıskanclıklar dışında eşimin bir yanlışını gormedim şimdiye kadar
hafta icleri işten beraber cıkıp eve geliriz haftasonlarını bizde kv lerde yada dışarda geciririz, arkadaş ortamıda var tabiki haftanın bir iki gununu de onlarla gecirir
olaya gelince..
ben bugun eşimin iş yerine gittim yemek yiyecektik odası acıktı ama kendisi yoktu ben girdim biraz oturdum masasında ve bilgisayarını karıştırdım yani ozellikle değil ben annemin telefonunuda kurcalarım kardeşiminkini de eşiminkin ide bu bizim icin onemli birşey değildir yani
ama eşimin ne telefonuna ne bilgisayarına belki bir yıldır bakmıyorum dedimya kasıtlı yaptığım bişey değil zaten..
neyse internet gecmişine baktım facebook a giriş yapılmış dun.. eşimde bende sosyal medya kullanmayız oysaki..
ve girdim bi kız cıktı. yani eşimin bilgisayarından bi kız giriş yapmış sanki, hesap kızın adına
o an bi şok gecirdim tabi ama sakin oldum baktım arkadaşlarını 19 tane yabancı var bi kac tane de
hic fotoğrafı yok, sadece profil fotoğrafı var, mesajlara baktım kadın erkek bi kac kişi buna mrb demiş ama cevap vermemiş, bi adam da cok guzelsin yazmış cevap vermemiş
neyse eşim geldi zaten kapıdan girer girmez noldu dedi cunku kıpkırmızı oldum, kapıyı kilitle dedim gosterdim herşeyi yani o dakikilirı hatırlamıyorum bile cıldırmak uzereydim, neyse bunun bi ark var şehir dışında ve gelip gidiyo buraya yine iş icin adı x olsun, bu x e ait bi hesap dedi ne amacla actığını bilmiyorum ama zaten hesap sahte dedi işte sen benden nasıl şuphelenirsin vs vs bi suru dil doktu ondan sonra arıycam dedi aradı arkadaşını x sen dun benim bilgisayardan faceboka girmişsin dedi, oda evet sorun mu oldu dedi. (ben bu arada duyuyorum arkadaşının sesin) sorun değilde bizim hanım gordu ve huzursuz oldu dedi neyse adamla bende konuştum ozurler falan filan kapattık teli
ama kızlar ben nasıl emin olabilirim belkide kaşla goz arasında mesaj attı arkadaşına ve sildi cunku o kadar kotuydum ki o an hicbirşey duşunemedim beynim durdu kafam calışmadı resmen
neyse saat oldu 1 ve cıkmak zorundaydım bu olay acıklığa kavuşana kadar yanıma yaklaşma dedim, nasıl acığa cıkacaksa artık...
bilmiyorum şu an iş yerindeyim ve hic iyi değilim
az oncede bana mesaj atmış hesabın şifresini arkadaşımdan aldım yazmış ve gondermiş
Aldatılıyor muyum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Aldatılıyor muyum