Eveett beklediğim gun geldi ...Dun kv aramış beni bir kac kez normalde yapmaz bende aradım geriye .Kandil icin aramış .Geri aradığın icin sağol Allah razı olsun filan dedi .Annemin de kandilini kutlamak istedi .Evde yok şuan dedim tel arızalı ulaşamamış,) ağzına laf vermemek icin uzatmadim .Oğlumu sordu doktora goturmuatumm iştahsızlık icin eşim soylemiş .İşte canını sıkma oluyo oyle filan dedi.Neyse kapattık .
Sonra artık kotu niyet mi bilmiyorum ne dersiniz ama ,bu ana kız neden bu kadar alttan aldılar diye bir kurt girdi .Kv ile gecen sene de boyleydi durumlar ama ne bileyim acaba oraya gideyim diye mi iyilestiker diye duşundum .
Ve akşam eşime dedim ki sen neden oğlumu hastaneye goturdugumun raporunu veriyosun ,hala o kadına beni sorgulama hakkı veriyosun kim onlar filan diye gereksiz bir şekilde patladim.Ama kabul ediyorum bu sefer benim abartmam oldu cunku kadın o dedigimin dışında bişey demedi ben sadece eşim neyin raporunu veriyor diye patladim sanırım .
Neyse sonra mesajla tartisma devam etti ve bana dedi ki hesap soramaz ben onları ciddi şekilde uyardım cocuk neden yemiyor diye bile sormamistir artık konuşmayın sormayın uzuluyor kız dedim ve soramaaaaazzzz dedi .Yeter artık yoruldum onlar ağzının payını aldı neden bana inanmıyorsun bu kadar guvenmedigin bi adamla nasıl duruyorsun?hani sen guvenmedigin kişiyle durnaDin yok guveniyorsan da bı belli et ben yoruluyorum filan dedi tabi bende bı ton cevap verdim filan kaldı oyle .
Sabah aradı normal bir sesle kadınlar gunumu kutladı .Sonra İzmir muhabbetine geldi .o onceden birkac gun kaliverue misin olayı sen kac aydır ordasin neden oradan kacıyor gibi gidiyorsun a dondu .Ben İzmir'e de Bursa'ya da eşit gun ayırıyorum sen sene icinde ailene gittiğin halde ,ben sana 2 ay kal demiyorum falan filan girdik birbirimize yine anlayacağınız .
Evet gercekten aileme anlatıp acayım mı davayı ?yoksa insanlık bende kalsın deyip 2 gun İzmir'e gidip oradan Batman'a ki doneyiim tabi bu sefer de korkup ta gitmiş gibi mi gorunurum ??ki korkmuyorum ama o yola girdugim an da araya feristahi girse donmem .
Not:normalde buyukleri ben ararım ama yaşadığımız olaydan beri eşim yanımda yokken konuşmayı tercih etmedim iftiraya uğramamak icin .
Evet beklediğim kv gitme konusu acıldı
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evet beklediğim kv gitme konusu acıldı