En yakin arkadasimla adeta koptuk
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- En yakin arkadasimla adeta koptuk
-
03-10-2022, 05:10:42Gecen sene haziran gibi tartismistik agir seyler soyledik birbirimize, uzduk birbirimizi ondan once bir sogukluk vardi konuyu fazla uzatmiyim. Her neyse bu kavgadan sonra ben edemedim yazdim gorusmek icin o gun olmaz fln dedi, bidahakinde tatildeydi, daha sonrasinda cicek aldim icimden geldigi icin ve kahveye davet ettim. Her sey iyiydi hostu derken o gunden sonra ne yazdi ne de etti. Normalde benim dogum gunumu hep kutlamak icin disari cikardik o sene sadece mesaj atti mesela. Daha sonra goruselim mi falan diye de tabi yazmadi hic. Aslinda beni arkadasligindan sildigini acikca belli ediyordu ama ben onu sevdigimden yakin arkadas bildigimden yine yazdim hal hatir sormak icin, iyi oldugundan ve sinav doneminde oldugundan bahsetti. Bende sinavlarin bitince goruselim dedim orda kaldi. Artik yuzsuzlukte yapmak istemiyorum onun yazmasini bekliyorum. Bu durumda onun yazmasi gerekmez mi sizce de? baskalarina davetiye yollar gibi gorusmek istiyor, beni adeta ignore ediyor. baskalariyla geziyor ama beni tinlamiyor bir mesaj atamiyor. Ne yapicami sasirdim. Ne yapmaya calisiyor onu da anlamiyorum. O uzuldu sanki ben uzulmedim mi. Gonlumu almiyor bir de uzerine kiskandirip arkadasliktan siliyor. Eskisi gibi olmayi cok isterim ama sanirim cok gec. Cidden cok sevdigim bir arkadasimdi cok kirdigi icin beni duygusal oldugum icin de agir konusmustum o da hos sozler etmemisti. Onun burcu basak yukseleni aslan. tam bir aslan gururu var sanirim onda. Siz ne diyorsunuz? lutfen akil verin be. cocuk mocukta degiliz yaslar 24. Icimden tekrar yazmak geliyor ama yazsam mi yazmasam mi bilemedim.. ne bekliyor benden?