Merhaba
2 gundur bu yazacağım konu hakkında cok fazla e-posta alıyorum.

Konu "biz Kadınlar Kulubu olarak neden destek olamıyoruz"

Bizde tek tek izah ediyoruz yardım amaclı dahi yardım toplamak yasal olarak suc ! Bunun yasal bir izni olmalı. Fakat gecireceğim soruşturma acıkcası cok ta umrumda değil. Hesap bilgimiz belli kimden ne geldi ve nereye gitti hesabını veremeyeceğimiz kuruş dahi olmaz.

Bu konuda her kes katılmak ister ama istemek ile yapmak cok farklı kimi ben zaten yardımımı yapıyorum deşifre olmak istemem. Bir suru farklı duşunce gelecek.

Şimdi bir anket acacağım ankete cevap verenlerin isimleri acık olacak ve 3 secenek olacak.

Yasal olarak başımız belaya girmesin diye bu para karşılığında ben uyeme pro uyelik verdim diyeceğim (yok ben bunu istemiyorum demeyin ki diyende olacak hakkını başkasına devredebilir veya zaten pro ise başkasını pro yaparız)

Cok uzun zaman oldu hic boyle bir eylem yapmadık. En son BEDD icin yapılan kampanyada tum her şeyi şeffaf olarak burada paylaştık. Bunda da oyle olacak.

Kimse kullanıcı adım soylenmesin diye lutfen bana mesaj atmasın ! Şeffaflık adına lutfen bu konuda bana anlayış gosterin.

Kim odeme yapmış ise kullanıcı ismini burada yazacağım.

15 Haziran Son Katılım Gunu

Pro Kart Ucreti 30 TL, kampanyaya katılmak icin tıklayın​

Kadınlar KulubuThirtyFouROkypetequartaasmunikalFilozof_Pren sesDatluCaduPrezentabLkonteSrofleli_kedidansmarueK otuKediSerafettinkedi83benimhalaUMUTumvarpelinyama n28berattimmouseeMasalKentisoulfly_euLisabellasevd alinkaMissGamzeliParkongunebakan33mengmengkrizante mReputableJelesecDonukPudrainsideLucky7zeytinagaci lily86Elificimdeki_senmgaltnlweisseFuLimPembeLokum adraLiLyaNa_nurlumprenses_84KoalinaSweetdimpleNevr esteYEKTA61geraniobogurtlenkusumedcezirEgemChelzyz _e_l_i_sBlueDaisyarzum77sempatik_kizMiyoraerigimdd anesmammaziaheexeeSevila34simsimsBelissapamukcilek kkselma1trueEftenPuftenMarjinalyzgrcanan116kardele nkkokohantesaldebaran2TariElensarnur_dansonsuzzzcu kulukurabiyemonicagalleremetuchentiqyolcu87Efserbi biskremversemfndkfndkTiryandafilaKilicBaligielifye sillerblackanqel90rate18a m o n r amangomangomissdelyzeyy88akasya1612saraylimOVERnig htbuse8ikicanimvarPepetamdemsersumcaninfistigizxsh erminekarazeytinLovely35kulittagunnur2010fairytale 0713MissCherryBlossomAkasyaefsaxkucukkurbaga04safi rrr34dejavu_onehatunkisiliknazlimoiyu_zeylenarinSo ttileijustridetripcanamatoryBe_Ni_1012HanimKelesim iGetirpamuk_helvakitapseverimbulut1berrakPeritrich iasevde_canndannSamsonnlizFESTUKmilenaJesenskaeylu l2807

Odeme yapan lutfen bana ozel mesaj atıp bilgi versin. Kendisi KK Pro uye ise kime bunu verdiğini de arkadaşının profil adresi ile bildirsin lutfen