Merhaba,

Kısaca ozetliyim ; Uzun zamandır icime dert olan birşey anlatmak istiyorum.
Annem senelerdir calışmış babamdan (boşandılar 12 yıl kadar oldu goruşmuyoruz kendisiyle) ailesinden cekmiş senelerce. Yıllarca calışmış. 3 kardeşiz. Ben her anlamda destek oldum anneme. Ablam ve kardeşim cok pasifler. Sadece yaşıyorlar okadar soylıyım yani. Benim oğlum var annem bakıyor. Evinde rahat etsin maddi manevi destek olayım dedim. Ki kendisi bakmak istedi oğluma. Ben haftasonu tatilim var zaten akşamda en gec 6 da alıyoruz oğlumu eve geciyoruz.

Sorun şu ki; 1.5 yıl oldu işe başlayalı ama şu son birkac aydır daha da delirtiyor beni. Ben mi alınganım anlamadım.
Onceden annem, kızım yemeğinizi yiyin Oyle gidin eve zaten cocuk seni ozluyor eve gidince uğraşma yemekle derdi ki ona rağmen doğru duzgun yemezdim biran once oğlumu alalım eve gidelim diye.
İşim sebebi ile uzak biryere gitmeye başladım haliyle eve gec geliyorum 7 gibi babası yine alıyor 6 da eve geciyorlar.
Haftasonu yada haftaici plan yapıyoruz annemıde cağırayım diyorum anne şuraya gidiyoruz gelmek istermisin diye başlıyor soylenmeye yok gelemem işim var da şoyle boyle sınırlı sınırlı diyorum anne yani hayır yada evet diyeceksin ben seni zorlamıyorum sende hava al diye araba var sonucta.
Neyse dun geldim dolma sarması vardı ki anneme bayadır gıtmıyordum. (Gitmeden telefonda konusmustık haftaıcı ızın alacaktım ablamın ızınlı oldugu gun kahvaltıya gidicektik, hatta iyi olur dedi)Anne sen mi sardın dedim. Başladı yine soylenmeye benim dolma saracak vaktımmi var vs vs diye, neyse ben gideyim dedim kahvaltı icin haberleşiriz diye. İşte evde heryeri temizlemem lazım heryer dağınık bahar temizliği yapmam lazım birsuru şey saydı. Dedim anne hazır kahvaltı yapacağız hava almış olursun butun gun evdesin. Ama devamlı soylenme modunda dedim anne devamlı aynı şeyleri soyluyorsun ne zaman biryere cagırsam laf ediyorsun tamam gelme ama neden soyleniyorsun bana evde senden başka insan yokmu. Cocuğu alayım bakma madem bu kadar sorun oluyorsa dedim. Ben onumu diyorum ne alakası var diyor. Yahu bende hergun toplamda 4 saat yol cekiyorum her sabah 5.30 da kalkıyorum eve 7 de geliyorum eşimle ev temizliyoruz cocukta evde anlamıyorum devamlı neden bana soyleniyor. Ablam afedersiniz calışıyor eve geliyor başka yaptığı birşey yok, onune yemeğine kadar koyuyor bana gelince devamlı soylenme modunda. Ben mi alınganım anlamadım. Telefondan mesaj yazıyorum bazen goruyor hic cevap vermiyor. Anlamadım inanın. Bana kastı mi var nedir.