Merhaba..
Belki uzun suredir olan,belki benim kuruntum ya da fazla beklentim yuzunden yani belki herkeste durum bu,başka turlusu de olamaz bilmiyorum,yine herşeyi olduğu gibi anlatacagım ve yorumu size bırakacağım
Eşim.. maddi konularda ya da sorumluluklar meselesinde yapması gerekeni yapar,emeğini esirgemez,cok konuşmak bazen tartışmak zorunda kalsak da sonunda benim dediğim olur.
Bir yere mi gitmek istiyorum gideriz bir şey mi almak istiyorum alırız,yapmak istediğim bir şey mi olur,yaparım. Vs vs
Ama bunlar hic bir zaman karı koca arasında yaşanabilecek şeyler olmaz
Başbaşa vakit geciremiyoruz bu hafta sonu annemlere gidelim dedim,duşuncem cocuğu onlara bırakıp başbaşa en azından bi yemek yiyebilmekti,bunu daha once konuşmuştuk
Ve bugun gelen teklifi; ben sizi bırakayım da eve doneyim işlerim var,yani bir şey yapmyacaksak,yapacaksak başka tabi..
Bozuldum,yapmasak da olur dedim,ben konuşmuyorum o da konuşmuyor,her hafta sonu aynı tartışmalar,sanki beraber bir şey yapmak istemiyor gibi..
Napmalıyım,yani kusluğu mu surdureyim ondan bir teklif gelene kadar ben de artık şunu yapalım demeyeyim mi,ne zaman ortak paydada buluşabiliriz cunku artık konuşmak kar etmiyor..
Beraber vakit gecirmek istemeyen eş..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Beraber vakit gecirmek istemeyen eş..