Arkadaşlar direkt konuya gecmek istiyorum
Kv ile evlendiğimizden beri hic anlaşamadık (7senedir)
Yaptiklarini kısa kısa anlatmak istiyorum
Evlendiğimiz ilk gun duğunden sonra yattigimiz odada yerde yanımızda yatti (bissuru kavgalar cıktı) Ev kurarken hic yardim etmediler durumları cok cok iyi olduğu halde evin %70ini eşim %30nu benim ailem duzdu evliliğimizin ilk 3 senesi eşya taksitlerini odedik Duğunde takılan takılardan kvler 40 ceyrek caldılar ve tum takilan parayıda aldılar ( bissuru kavga cıktı ) Bizim eşya borclarimizın bittigi ay kv bize geldi ve dediki biz yeni bir ev alıcaz 50bin eksigimiz var siz kredi cekermisiniz 36 aylık biz size her ay gondericez bizim ustumuze kredi vermiyolar dedi. Eşimde kusura bakma anne ben artık borcla ugraşmak istemiyorum 3 senedir bıktım dedi madem siz odicekseniz başkasına soyleyin o ceksin dedi. Kv bu sırada ağlayıp kendini yerlere atmaya başladı... neyse cok ısrarları sonucu biz kabul ettik kredi cektik verdik parayı(onlar 4.evini aldı biz kirada oturuyoruz ). Cok uzatmıyım kv 1 ay bile taksidini odemedi borc tabiki bize kaldı. Bizde artık bebek icin tedaviye başlamak istiyoduk cunku normal yoldan bebek sahibi olmamiz imkansizdi. Ama başliyamadik borc bize kaldiği icin. Neyse 3 sene odedik bitti borc biz bu sure icinde tedavilere başladik toplam 4 tedavimiz negatif oldu 5.tedaviye başlıcaktık kv dediki soz veriyorum eğer bu tedavi olursa hamile kalırsan istediğiniz sıfır arabayi size alıcam bunu herkesin yanında soyledi işte ben ogluma araba alıcam deyip durdu. Biz tedaviye başladık ve cok şukurki ben hamile kaldım arayıp soyledik. kv lere oğrendikten sonra kalmaya geldiler (başka sehirde yaşıyolar ) geldikleri gun araba konusunu actı ve aynen şoyle dedi Zaten sizin borcunuz bitti (onlara verdigimiz 50 bin liradan bahsediyor). Ben 10 bin veriyim size uzerine kredi cekin istediginiz arabayı alın dalga gecer gibi boyle dedi ve cok buyuk kavgalar cıktı tum komşular felan toplandı neyse bu yuzsuz insanlar 2 aydır hala evimizde kaliyor kimse kimseyle konuşmuyor. 2 hafta once gorumcem aradı hala olarak bebek odasini ben kurucam. Beraber istedigin yere gidelim besigi,dolabı,halisi,perdesini boyasını bile kendi yapıcakmış ne gerekiyosa ben yapicam dedi (gercektende durumu cok iyi istese yapabilir ) neyse dunde aradı diyoki benim kızın park beşiği tertemiz duruyo (8senelik beşik) onu gonderiyimde kullanirsin kendi odana koyarsın yeter dedi bunuda duyunca iyice patlama noktasina geldik 7 senedir bizimle hep dalga gectiler iyi niyetimizi kullandılar daha anlatmadigim bussuru şeyler var eşimle aramızı bozmaya calıştılar kavga kıyamet oldu dun agzimiza ne gelirse soyledik akşam onların yanında otobus firmasini aradı eşim memleketlerine 2 kisilik bilet ayırttı hepiniz aynısınız artık sizi gormek bile istemiyorum,sizden 1 cop beklentimiz olmadı ama siz bizimle surekli alay ettiniz kandirdiniz gibi biseyler soyledi ama tabiki bukadar degil 3 saat surdu bu olay Bu sabah oldu kv hic bisey olmamiş gibi diyor ki biz ramazanin başında yine geliriz dogumda yaninda oluruz islak su'nun bebek 6 aylik olana kadar yanliz bırakmayız merak etmeyin( bunca şeyin uzerine bunu soylemesine guler misin aglarmisin ). Eşimle hic bir şey demedik duymamazliktan geldik bu akşam gidiyolar kurtuluyorum onlardan simdilik... Şimdi soruyorum sizlere bu insanlarla omrumun sonuna kadar ne yapıcam ben eşimle birbirimizi cok seviyoruz
eşim beni ezdirmemeye calısıyor
bu konular onu cok uzuyor ailesi boyle şeyler yaptikca yerin dibine giriyor zoruna gidiyor tum bunlar ama anası babası sonucta atamazda
senin ailen bidaha bu eve asla gelemez huzurumuzu kacıriyolar demekte istemiyorum dahada uzulmemesi icin
ama şoyle dedim 2 haftadan fazla kalamazlar artık gelcekleri zaman anlat bunu onlara dedim oda tamam dedi
İşte boyle hanımlar kv nin yaptiklarinin %50sini anlattım size daha bircok şeyler var anlatmadığim
Bu hep boyle mi devam edicek eşim,ben bebegim hic mutlu olamıcakmıyız gercekten cok bunalttılar artık beni allah onları bildigi gibi yapsın
Kayınvalde:(
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kayınvalde:(