Evet eskiden boyle bir başlık acmıştım ama bu sefer konu aynı şey değil.
Annem benden bir şey yapmamı istemişti fakat derslerim yoğunlaştı ve araya kaynadı. Neyse gecen gun yazmış benim de aklımdan cıkmış. O gun gercekten yoğundum mesajı okumuşum cevap vermeyi unuttum. Bir de sonra o işi soracak diye konuşamadım.
Dun cok kotu kavga ettik. Tamam kesinlikle haksızdım kabul ediyorum ama evladınıza kızınca ne yaparsınız? En fazla uzdun beni bak boyle yapma hoş olmuyor ben burada endişeleniyorum falan dersiniz değil mi?
Ben cok ağır tehditler aldım.
Hani mesajları gorseniz dersiniz ki, “Kuzum sen ailenin başını eğdirecek bir hareket mi yaptın ne bu tepki” Mesajlarda boyle davranmam (mesaja cevap vermeyi unutmak, o sanıyor ki işime gelmedi diye cevap vermedim) durumunda beni buradan alıp babama da yurt parasını iade ettireceğini soyledi. Elini ustumden cekmesi durumunda neler olacağını duşunmemi soyledi. Ozrunu diledim.
Bugun mesaj attım hala daha soğuk davranıyor. Yani ozur diledim daha nasıl kendimi affettirebilirim?
Bu arada ondan asla gizlediğim bir şey yok. Nerede olduğumu soyluyorsam oradayım, yanımda kimin olduğunu soyluyorsam onunlayım, ne yaptığımı soyluyorsam gercekten de onu yapıyor oluyorum. Hani acaba bir şey sakladın onu mu oğrendi diyebilirsiniz diye yazdım bu detayı.
Yine de cok kırıcı yorum yapmazsanız cok sevineceğim cunku zaten yaptığımın altında eziliyorum