Merhaba, bilmiyorum belki psikoterapi gormem lazım ama hem guvenilir bir doktor bulmak sorun hem para. Baştan soyleyeyim konu uzun. Okursanix şimdiden teşekkurler.
Enerjim cok duşuk, en ufak biseyde kendi icime kapanıyorum. Aslında soğuk değilim ama insanlar soğuk olduğumu hatta bazısı surat astigimi soyluyor. Etrafımda ki insanlardan cok cabuk etkileniyorum. Onlar stresli, sınırlı ve kotu olduklarında cok etkileniyorum. Ama bazı insanlara bakıyorum onlar da aynı ortamda ama tatlı dilliler, gun surekli. Bende oyle olayım diyorum ama sonra onlar benim gibi değil diyorum. Biliyorum herkesin sınavı kendine.
Zor bir hayatım oldu. Cocukluğum hastanelerde hastalıklarla gecti. Ailem hasta olmayayım koruyalım derken pek dışarı cıkarmadı cok koruyucu oldular. En fazla kapının onuna cıkardım. Sonra şehir değiştirdik ve abim evlendi. Aynı evdeydik. Yengem olacak kadın beni istemedi kin duydu bana ki ben daha ilkokuldaydim. Yıllarca etmediğini bırakmadı. İğne bile alınsa bana evdekilerin burnundan getirirdi ki bayramdan bayrama kıyafet falan ancak alırdık. Ortaokul cantamla lise ikiye kadar gittim siz duşunun. Kimse yokken bana hakaretler ederdi. Evde yoksam esyalarimi karıştırır hatta zarar verirdi. Kimseye bişey anlatamazdim. Anlatsam bile evin huzuru kacmasın diye herkes gormezden geldi. Soğuk odaya saklanirdim, soba yok, camlar tahta. Dışarda kar yağarken ben yorganına altına girerdim ısınmak icin. O zamanlar psikolojim bozulmaya başladı. Eve kimseyi cagiramazsdim, evdeki halim yuzumden kimse ile iletişim kuramazdim haliyle arkadaşlarım da uzaklaştızamanla. Lisede kimseyle konuşmadım eve geldim kimseyle konuşmadım. Okuldan sınav icin aramışlar bu kadın acmış telefonu tamam soylerim demiş kapatmış . Ama soylemedi bana. Ben hastaydım. Okula gidince oğrendim. Neyse ki hocam merhametli cıktı erteledi sınavımi.
Sonunda defolup gittiler. Uzun zaman atamadım ustumden. Aileme kırgın oldum. Sonraki zamanlarda parasızlık yuzunden hic birşey yapamadım . Tezgahtarlık yaptım universiteye hazırlandım falan. Universitede arkadaşlarımla sorun yaşadım . Bilmiyorum belki gecmişin etkisi kimse istemedi galiba beni. Ev arkadaşlarım kirayı verir gelmezlerdi eve. Okulun en pis erkeği kafayı takmış. Elime bıcak alır evin kapısını sonra da odanın kapısını kilitler odaya kapatirdim kendimi. Abim hic aramadı kardeşim nasılsın diye. Bi ablam -evli ve uzak bi şehirde - bide annem arardı.
Okul uzatmalı bitti ise girdim ama babam vefat etti.annem uzulmesin diye borc altına girdim. Kusluk olmasın dedim konuşmaya başladım yenge hanımla. Telefon. Aldım utu aldım eve alışveriş yaptım o kadar borcla. Gelinlik kız olmama rağmen dunya kadar borc altındaydım . Abimler eve tv ler aldı bisuru şey. Ama yenge yine boş durmadı kavga cıkarttı. Ortak iki ev aldık anneme yakın olsunlar diye yakın aldık. Bu seferde kendi verdikleri parayı istedi( kira elektrik su parası odemiyorlardi) . O evdeydi parasizliktan şikayet ediyordu. Evlerinde iki kişi calışıyordu. Ben oğlenleri bardak corba ile karnimi doyurdugumu, ayaklarım agrirken eve yurudugimu bilirim yol parası vermemek icin. Bu kadar borcla kiminle tanışıp evlenelim?
Sonra biri cıktı inandım aşık oldum onceden tanıştığım birine ama oyle boyle değil. İkna etti beni . Bir ay sonra ayrıldı uzak mesafeyi bahane etti. Gitti yanında calıştırdığı kzla evlendi bikac ay sonra. Sonra eşimle tanıştım ve kendi imkanlarimal yine evlendim. Abim karısıyla kavga etmiş kına gecemde sarhoştu. Zaten kimsem yok gibiydi kına gecemde kuafirdebn taksiyle cıktım eşim gelemedi gelin arabamız son dakika bulundu. Bir suru şey
Şimdi de eşimle sorunluyuz. Uzun konular gecmişte acmistim. Allah a inanırım guveninin ama son zamanlarda isyan ediyorum neden kimse sevmiyor beni diye. Şukur ediyorum yine de ama neden yalnızım intihari cok duşunurum. İşyerinde de kurumun en problemli kadınıyla birlikte calışıyorum .herkes nefret ediyor. Bitek sen idare edebilirsin onu diyorlar ama benim psikolojim cok bozuk zaten. Bazen herşeyi bitirmeyi duşunuyorum. Korkuyorum bir ana yapacağım diye. Para pul luks değildi bu hayatta istediğim. Sıradan bir aile. Ama olmadı. Bu imtihanim cok ağır benim icin
Hayata devam etmek istediğimde hep bunlar aklıma geliyor. İnsanlar cok uzdu beni. Uzak durmak istiyorum herkesten.enerjimj yukseltmek icin hayata devam etmek icin ne yapabilirim
Duşuk enerji / sınavım
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Duşuk enerji / sınavım