Nasılsınız? Ben aşırı aşırı karışığım. Şİmdi Hanımlar ben bu yıl 24 yaşıma gireceğim. Kendimle ilgili cok fazla pişmanlığım var ama zararın neresinden donersen kar. Lisede istemediğim bir liseye gittim, universitede cok istediğim bir bolum varken babam işssiz kalırsın dedi diye başka bir bolume yoneldim. (Babama kesinlikle kızmıyorum sonuc itibariyle orta gelirli insanlarız ve iş bizim icin onemli.)
Sonuc olarak gecen hafta SMMM Staja Giriş Sınavı vardı. Gecer miyim kalır mıyım bilmiyorum ama ben uzunca bir zamandır gercekten bunu mu istiyorum diye sorguluyorum. Apacık ortadaki istemiyorum. Ve her gecen surec beni istediğim şeylerden daha da uzaklaştırıyor. İleride rahat ederim duşuncesiyle gidişatımı SMMM olmak uzerine kurdum, ona yonelik eğitimlere, seminerlere gidip ekstra program oğrenmeye calışıyordum ama gram zevk almıyorum bundan. Şu an cok başında olsamda sınavı, eğitimi, semineri bilmem neyi derken yığınla masraf yaptım bi yandan bunları duşunuyorum. ŞİMDİ kafamda şu şekilde bir şey kurdum sizce hangisi mantıklı ya da hic kalkışmasam mı bilmiyorum.
Okuduğum bolumle formasyon alabiliyorum. Ataması orta duzey ama yığınla atama bekleyen oğretmen varken bu yola girişmek delilik midir, bilmiyorum.
Şu an calıştığım firma hicbir yonden tatmin etmiyor. Maaşlarımız yaptığımız işe gore cok duşuk, onceden verilen ikramiye vs bu yıl kaldırdırıldı haftalık 55 saat calışma suresi, işyerinde herkes kendini patron sanıyor ve surekli olarak bir şeylerin lafı oluyor. Belki de bundan sıkıldım daha cok cabalayıp daha duzgun bir iş bulsam belki şimdi ki kadar bitik hissetmem.
Hanımlar 24 yaş bir şeylere başlamak icin gec değil biliyorum ama sanki gec kalmışım gibi hissediyorum. Dikiş tutturamamaktan cok korkuyorum. Sizce hangisini yapmalıyım?