Ben bu cocuğu nasıl sokağa bırakacağım?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ben bu cocuğu nasıl sokağa bırakacağım?
-
03-10-2022, 05:08:45site yoneticileri lutfen konumu başka topiğe taşımayın cunku şu anda benim en buyuk derdim bu. 2 ay once sokakta bir kedi miyavlaması duydum, evlere girmeye calışıyordu, insanlar tekme atarak uzaklaştırıyordu. dayanamadım indim aldım. 3 aylık minicik bir kedi, patileriyle oyle bir sarıldı ki bana korkudan titriyordu. veterinere goturdum ic- dış parazitini yaptırdım sonra tek patisinde catlak vardı. veteriner evden kacmış atlama sırasında catlak oluşmuş dedi. tedavisini yaptırdım şimdi hafif aksıyor. benim evde 3 kedim var ve en buyuğu bu yeni gelen yavruyu kabul edemedi ve hastalandı. uzun zamandır her gun veterinere goturuyorum. veteriner sokakta bulduğum kediyi sokağa bırakmamı soyledi, yoksa stresten kedimi kaybedebileceğimi belirtti. e şimdi bu yavru 5 aylık oldu, evde buyumuş bir kedi sokakta nasıl yaşasın? ağlamaktan goz pınarlarım kurudu. sakinleştirici kullanıyorum ve bu durumun ustesinden gelemiyorum. insan evladını sokağa bırakabilir mi? 2 aydır acmadığım ilan kalmadı. butun sitelere ilanlar verdim ama yok bir allahın kulu da evini acmadı bu yavruya. oyle de guzel ki ama insanlar illa yavru olsun, 2 aylık olsun, ben yavru istiyorum bahaneleriyle sahiplenmediler. ben bu cocuğu nasıl sokağa bırakacağım? bırakmazsam can yoldaşımı kaybedeceğim. iki ara bir derede kaldım. hayvanseverler size soruyorum ben ne yapayım?