Kaynanam ve gorumcem yuvami yikiyor
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kaynanam ve gorumcem yuvami yikiyor
-
03-10-2022, 05:07:59Kizlar merhaba 3 yillik evliyin 2 yasinda oglum var bi bas belaso gorumcem var evlendim evleneli huzur vermedi esimi benden kiskandi. Ailecek birbirlerinden ayrilamiyolar esom ise gider beni bir kere arar telefon kayitlarina bi bakarim annesini babasini kardesini 5 er kez aramisdakikalarca konisurlar. Bunlar birbirlerinden kopmak istemiyolar gorumcemde evli ama kocasiyla gecinemiyo hep ailesiyle yasmaak istiyo esim onu gezdirsin benimle ilgilenmesin istiyo Her defasinda kiz kardeim olsun benim ses cikarmayim sorun cikmasin dedim bu defa da aile fotolarimdan beni kirpip esimin resimerini sagda solda paylasmaya basladi oglumu azarladi yapma dedim yine yapti esime soyluyorum hic aldiris etmiyo kardesine toz kondurmuyo. Yanlis bisey demisim gibi beni suclu goruyolar kaynanamda kizi kustu diye kusuyo oglunu ariyo ben aciyorum telefonu suratima kapatiyo en sonunda dayanamadım aldim oglumu esime ben gidiyorum bosanalim dedim esim gitmemi istemedi beni ailesiyle yuzlestirdi esime baska seyle anlatmislar sanki onlar melekmis de ben durduk yere kavga cikarmisim gibi gostermisler yuz yuze konustugumuzds kaynanam beddua etmeye basladi aileme abime. Baya bagristik. Onlar hic bisey yapmamis gibi cekip gittiler bende babamin evine geldim oglumla esimle hic sorunum yok sadece benim karima kotu davraniyosunuz demiyo her defasinda onlari koruyo bu yuzden bosanmayi dusunuyorum. Geri donsem ailesiyle kotuyuz bu seferde esim mutsuz olacak iki ucu pos degnek anlayacaginiz esim biraz kafani dinle dedi ama ben artik olacagini sanmiyorum cok yoruldum bana bi akil verin ne yapmam gerekiyo