Bundan 1 ay once eşimin cuzdanindan iddia kuponu buldum. Hatta burada konu actım ve coğu kişi cok abarttığımi soyledi. Bende aldım karşıma sakince konuştum. Gerekli şeyleri soyledim yada soylediği mi zannetmişim. Tamam bu sondu dedi. Ben zaten cok yuksek meblalarda oynamıyorum ayda yılda bir kez 5 lira 10 liralık oynuyorum ama onu da oynamam bundan sonra dedi ve konu kapandı.
Bu akşam şeker oyunu oynamak icin kendisinden telefonunu istedim bu da verdi. Ve acilmamis bir mesaj vardı. Bende actım okudum. Mesaj bankadan. Şu kişiye 150 tl eft başarıyla gercekleşmiştir. Bende 1 gun once kendisinden para istedim ve daha maaşını almadığı icin hic parasının olmadığını soyledi. Yani ustumde yok ama yarın cekip vereyim filan demedi. Bende para yok dedi. Bende tamam dedim.
Bende eft yi gorunce o kişinin kim olduğunu sordum. Iş yerinden bir arkadaşım dedi. Ki hic ismini duymadım. Bende dun param yok demistin bana dedim. Sonra bu asiri tepkiler vermeye basladi. Bende suphelendim. Ve bana sacma sapwn konusmaya basladi. Ve en son dediki alacagim vardi onu gonderdi halbuki eft bizim hesaptan yapilmisti. Bende ben salak miyim filan dedim. Tabi bu ya cevap vermiyor yada sacma sapan baska seyden cevap veriyor. Bende Internet bankaciligi sifresini girmesini istedim. Telefonunu aldi ve basbas bagirmaya basladi. Derken biz tartismaya basladik. Ve ben bu isin bittigini evden gitmesini soyledim. Yoksa kendim gidecegimi. Bu arada burada hic kimsem yok. Kapidan ciksam sokakta kalirdim yani o derece. 36 haftalik hamileyim ve 2. Sinif kizim var.
Bu gitmedi. Ben gideceğim dedim. Beni bırakmadı. Sakinleş dedi. Sonra da itiraf etti kendisinin iddia oynadigini o parayı da iddia oynaması icin arkadaşına gonderdiğini. Bu arada tutar 150 tl.
Birde şunu ekleyeyim. Normalde telefonu hep ortalikta elime alsam baksam gerilmiyordu ben ne zaman fatura nin son gunu internet bankaciligindan odeyelim vs dediğimde acaip davranıyordu. Cunku surekli 100 - 200 vs eft yapılmış oluyordu. Ben sorunca da iş yerinden arkadaşım borc verdim ne var bunda diyordu.
Cok uzattım neyse dun aksamki itiraftan sonra anlaşılıyor ki tum o giden paralar meğer hepsi iddia ya gitmiş. Hic de oyle 5 10 liralık şeyler değilmiş. Bu arada kendisi asgari ucretle calışıyor. Ve biz coğu zaman cok zorlanıyoruz gecinmekte.
Ve ben bugun sabaha kadar oturdum duşundum ne yapsam diye. Kızımın okulunun kapanmasına daha var. Ailem coook uzakta. Şimdi onların yanına gitmek istesem bile ne ucak ne otobus beni almaz karnım burnumda. Doğuma cok az kaldı. Ve surekli yalan soylenen arkamdan iş cevrilen bir evde yaşıyorum. Ailem asla sahip cıkan aile değil.
Bu arada bırak oynasın diyenler olacaksa boşuna yazmayın. Ben oynamasına karşıyım. Hem inancım acısından hem de maddi acıdan ayda iki uc kere oynasa maaşının yarısı ediyor ve biz bu kadar sıkıntı cekerken onun eğlencesi deyip goz yumamayacagim.
Sizden akıl rica ediyorum.
Konu şimdilik kendi aramizda kaldı. Hic kimseye birşey demedim. Sadece duşundum ama bi cıkar yol bulamadım. Ve benim cok abarttigimi bu kadar aglanacak birsey olmadigini soyledi. Oysa benim nasıl icim yanıyor. Her şey icin. Ikı cocuğum icin. Doğuma sayılı gunle kala bunları yaşadığım icin. Ona heba ettiğim 15 senem icin. Sırf onun yuzunden bu kadar uzaklığa katlandigim icin. Ve sonuc olarak hic birseye değmeyecek bu evliligin icinde bulunduğum icin.
Dusunmekten sabaha kadar uyuyamadim.
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Dusunmekten sabaha kadar uyuyamadim.