Gecenlerde bir konu acıp sorunlarımı anlatmıştım. O gunden beri verebildiğim bir karar yok. Sadece o aileyi istemiyorum evleneceğim insana guvenmiyorum.

Bir yazı okudum eşler kendi ailelerine eşlerine ne kadar değer verdiğini gostermeliymiş.

Beni surekli ailesine şikayet eden biri gercekten bana değer verdiğini gostermiş midir? Hediye alır onlardan saklar, evlilik teklifi eder saklar neymiş onlarda oyle şeyler yokmuş.
Bir insan ailesine sevdiği kız icin bu kız cok altın istiyor der mi? Eğer istiyorsa ayrılırsın veya yapıyorsan yaparsın.
Bu aile artık bana değer vermez değil mi? Kız kardesi benden kucuk ama koca karı gibi oğretmen bir kadına akıl veriyor "erkeği alttan almalısın" diye.

Bu durum asla duzelmez değil mi? Yaşadıgım şeyleri yaşayıp evlenen mutlu olan var mı, eşi evlenince olumlu anlamda değişen var mı?

Onun maaşı normal memur maaşı ve annesi bekarken oldugu gibi para yollayın hatta miktar vererek 1500 1500 sizin birikmez bana yollayın ben arttırırım dedi. Hic demiyor oğlum bekardı yolluyordu artık evlenecek. O da annesine param olmayacak demek yerine hastasın artık uğraşma demiş. Param yok diyemiyor. Ben mi abartıyorum. Anne kırılmamalı mı ondan mı oyle diyor....
Vermicem işte para ne oldugunun onemi var mı diyor.

Bu erkek nasıl bir erkek mi?

Ortaokuldan beri aileden ayrı yurtlarda. Ailesi ne bir mezuniyete gelmiş ne yaşadığı yere. Gerek yok demiş ondanmış. Ailesi kızlarının duğunune bile gitmemis. Pek aileye dair bilgisi yok hic sevgilisi olmamıs. Coğu kişi kızım sen nasıl buna baktın diyor. Ama romantik degil fazla oyle biri değilim diyor

Eğer guzellikle dersen veya ısrar da etsen her seye tamam diyor ama yapacak mı orası şupheli. Benimle kavga etme rvet hata yaptım ama fırsat ver diyor bense duramıyorum her gun aynı konular..

En cok caresiz oldugum konu : Annemle babamın yaşadığı sorunları yuzume vurdu ben baban değilim dedi ( babam vefat etmiş biri) ve ailesine de anlatmış.

Bu kızının duğunune gitmeyen oğlunu bir kez gormeye gelmeyen aile bana bir gun zaten senin ailen şoyleydi derse onu kaldıramam.

Ailesi her seye karısır da bu susarsa beni savunmazsa kaldıramam.

Yorumlarınız benim icin onemli.