Odun bi sevgili
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Odun bi sevgili
-
03-10-2022, 05:07:09Sevgilimle 3 yıldır beraberiz. Tabi sevgilim denilebilirse. Uzağız diye benden ayda bir falan ayrılır. Bazen iki haftada bir ayrılır. Birkac gunde bir mesajlaşırız ve genelde o mesajları atan da ben olurum. Cok odun bir cocuk. Sadece erkek arkadaşlarıyla takılır,onlarla gezer,onlarla kahveye gider,batak oynar,sabahtan akşama kadar evde bilgisayar oyunu oynar. Aldatıyor falan dicek olursanız aldatmadığına cok eminin zaten kız arkadaşı bile yok tum gun evde pc de oyun oynar akşamda kahveye gider. Buluştuğumuzda cok farklı cok iyi cok duygusal beni gorunce ağlar duygulanır ama mesajla cok soğuk. 3yıldır benden her ay ayrılıp sonra hata yaptım dite mesaj atıp barışmak istiyo bende cok sevdiğimden affediyorum. Cok bir şey istediğim yok sadece mesaj atsın merak etsin istiyorum. Dediğim gibi cok odun bi insan,biraz da sinirli gittiğim yerlere ona buna cok karışır ama doğru duzgun mesajla sıcak davranmaz. Yaşadığım şehre maddi durumu iyi olmadığı icin cağıramıyorum bile zaten oğrenci ve burda kalıcak yeri bile yok. Bende zaman bulursam bir şekilde gitmeye calışıyorum o şehirde akrabalarım var. Ama o da pek gelmemi istemiyo hep ben gidiyorum diye gurur peşinde. Ne şekilde değişir ne yapmam gerek bilmiyorum. Cok seviyorum 3 yıldır beraberiz duzelsin istiyorum ayrılmak istemiyorum tavsiye vericek boyle sevgilisi olanlar var mı