Merhaba herkese
Eski sevgilim uzun suredir bana yazıyordu. Yazıyordu derken normal arkadaşca yazıyordu nasılsın napıyorsun tarzı. Daha sonra sevgilisi olduğundan bahsetti. Sevgilisini ne kadar sevdiğinden bahsetti. Sevgilisiyle yaşadıkları romantik anlardan ve kimseyi sevmediği kadar onu sevdiğinden bahsetti.Sevgilisi olduğunu oğrendikten sonra arama mesafe koydum ve o donem bir daha konuşmadım.
Daha sonra bana tekrar yazmaya başladı, sevgilisinden ayrıldığını soyledi. Konuşmaya başladık ama yine arkadaşca tarzdaydı. Neler yaptığımızdan bahsediyorduk. Sonra konu eski sevgilisinden acıldı; meğer sevgilisini defalarca kez aldatmış. Zaten onu onemsemiyorduma getirdi. Ben de sadece şaşırarak tepki verdim.
Daha sonra sevgilisiyle tekrar barıştılar. Ve benimle konuşmaya da devam etti. Kızı hala aldatıyordu ve aldattığı kişileri de anlatıyordu.Midem kaldırmadı ve konuşmayı başka şeyleri bahane ederek kestim.
Bunlar 6 ay once oldu.
Dun eski bir arkadaşımla konuşuyordum ve yukarda bahsettiğim kişinin konusu acıldı cunku ortak arkadaşımızdı.Ben de kızı defalarca aldattı Yazık kıza dedim. Ortak arkadaşımız bunları o kıza anlatmış. Kız sevgilisi ve benle ortak grup actı. Ben de her şeyi anlattım. Ayrıldılar.
Şimdi eski sevgilim bana upuzun bir mesaj atmış. O kızı ne kadar sevdiğimi biliyordun. Biz evlenmeyi duşunuyorduk. İnşallah omrun boyunca evlenemezsin. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Gibi şeyler.
Cidden de evlenmeyi duşunuyorlarmış kız onun icin okulunu dondurmayı duşunuyormuş. Bunu da kız dedi.
Sizce soylemekle hata mı ettim?
Bedduası tutar mı?
Şu an ben yuva yıkan konumunda mıyım?
Kafamda deli sorular.
Yuva yıkanın yuvası olmazmış
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Yuva yıkanın yuvası olmazmış