Bebeğim cok hareketli . Cok anlamlı bakan bi bebek
Ay ay İnternet'ten tepkilerini takip ettim hic bir eksiği yok kıkır kıkır gulen beni gorunce babasını gorunce simariklikrar yapan bi melek . 2 aylıkken kalca cıkigi teşhisi kondu ve parlak bandaj takıldı kuzumu hic yuzustu yatıramadim başını tartamiyordu omuzdan ayakları askidaydi o yuzden fiziksel olarak geriden gideceğini biliyorduk şimdi 4 aylık gerekli kam testleri yapıldı tam rahatladık dedik hic birşey cıkmıyordu. Sadece bebeğimin genetik bi problem mi var diye bi kac doktor sordu bilmiyorum dedik bize cok guzel geliyor etragtakiler oyle soyluyor tanimadiklarimiz bile yok dedik genetik laboratuvar testi yapıldı daha yeni . En son başka bi noroloji doktoruna goturduk bi test istedi doktora goturduk doktor konuşmuyor bi kac rakam sonuclarda tedirgin etmişti beni araştırdım hepsi kan ve oksijen le ilgiliydi icim rahatlamisti en azından dedim tedavi edilecek bi rahatsızlıktır belki beyninde değil. Derken sordum korka korka bişey mi var evet dedi . Sadece zihinsel mi dedim hem zihin hem bedensel olarak dedi tedavisi var mı dedim bazılafının evet gibi şeyler soyluyordu. Yıkıldım mahvoldu bebeğime bakıyorum anlıyor beni konuşuyor sesler cıkarıyor bilmiyorum . Nolur basindan gecen varsai bizde oyle dendi ama olmadı diye soyleyin. Kesin mıdır kafayı yemek uzereyim ne yapacağımı bilmiyorum duadan başka hic bişey gelmiyor elimden. Sağlık ocağı ve bi cocuk doktoru hafif geride cok değil dediler . Ettikleri muanelerde ama anne yureği bilmiyorum . Caresizim cok caresizim