Merhaba kendimi o kadar kotu hissediyorum ki belki sizde benim gibi yada benzer şeyler yaşadınız o yuzden icimi dokmek bi cozum yolu bulmak istedim beni cok seven bi uzerime titreyen her zaman hayallerimi susleyen o kişi sevgilim oldu ama onun arkadaş grubunda da benim grubumda da bizim beraber olmamızı istemeyen kişişer vardı en yakın arkadaşım hep bana sen ona nasıl guveneceksin o sorumsuzun biri hayatında cok kız gecmiş senden gelip geciceksin derdi baştan umursamadım ama kafAmı karıştırmaya yetti ve ayrılmak istedim şimdi keşke onu onunla yargılasaydım diyorum ah işte benim saf kafam defalarca barışmak istedi geri donmedim aradan bi yıl kadar zaman gecti sevgilisi olduğunu oğrendim işte o zaman onu kaybettiğim dank etti benimle olan butun hayalleri onunla yaşıyo oyle zoruma gidiyo ki bi ara ayrıldılar msj attım onu ozlediğimi soyledim gec kaldığımı ima etti bi msjımla yuzunde guller acan adamın artık umrunda bile değilim.. hic aklımdan cıkmıyo o benim ilk aşkım ama elimden bişey gelmiyo onu unutmak istiyorum arkadaşlar bunu nasıl başarıcam bana akıl verin..