Herkese iyi geceler.Ben 6 aydır nişanlıyım ve kayınvalide adayıyla da birbirimizi daha once de tanıyorduk.Gelelim konuya benin kayınvalidem bir değişik kadın mesela bundan bir kac hafta once nişanlımdan cevap alamayınca ona yazdım nerde diye kayınvalidem de dışarı cıktığını soyledi.Bende bu saatte gitmez o dedim o da bana inanmıyosan neden bana soruyosun dedi gulucuk falan koymuş tabi inanmamam o yuzden.Bende inanmıyorum dedim arkasından da demek bana inanmıyosun o zaman bidaha bana mesaj atma bize de gelme yazdı
Gelelim bugune bugun beni aradı akşama eltisine gideceğini soyledi sende gel dedi tamam dedim.Aradan 2 saat gecti bende mesaj attım kacta gidilecek diye bana yazdığı şey “gidilecek derken seni kim cağırdı ki?”
Ben iyice sinirlendim arkasından ben bir arayayım evdeyse gidelim yazmış bende ben gelmiyorum dedim yok sen bana kustun mu sen bana kızdın mı sonra ben alıngan oluyorum.Nişanlıma soyledim annesini uyarmış bunlar şaka değil tuhaf hareketler yapma demiş nişanlımla 3 gun konuşmamış ben şaka yapıyorum diye bilmiyorum hangimiz haksız