İyi akşamlar arkadaşlar..
Oyle bir dolmuşum ki şuan şuraya yazarken de gozyaşlarımı tutamıyorum.
Arkadaşlar ben gurbete gelin geldim. Gurbete alışmak daha doğrusu alışmaya calışmak benim icin cok zor oldu. Arada da zorlandığım yalnız hissettiğim zamanlarım cok oluyor.
Benim annem babam ve 2 kardeşimden başka kimsem yok cunku.. Ne anne tarafım ne baba tarafım bize hic sahip cıkmadılar..
Babam bize cok duşkundur. Tabi bizde ona. Yeri gelir arkadaş yeri gelir kardeş yeri gelir sırdaş olur.
Annem cok gariban,sakin,sessiz,savunmasız bir insandır. Babama sevgimi fazlasıyla gosterirken anneme olan sevgimi hep icimde tutmuşumdur. Ne bileyim hic ona sevgimi gosteremedim. Ama icimde hep volkanlar kopardı. Evlendikten sonra onun pişmanlığını hep yaşıyorum. 12 yıl okuduktan sonra 4 5 yıl calıştım.Evle olan alakami da az cok tahmin edersiniz.Keşke annemin yanında daha fazla zaman gecirseydim. Keşke ona sevgimi gosterebilseydim. Annem,babam beni gonderirken cok ağladılar,tabi bende.. Baya uzun bir sure kendime gelemedim..Cunku uzun ince bir yola gidiyorum hemde temelli..Gerci kapının ardındaki her yer gurbet..
Cok ozluyorum.. Evlendikten sonra daha da duşkun olmaya başladım.
Ne bileyim bilmediğim bir şehirdeyim. Burada hic kimsem yok.. Evet eşim var abileri kardeşleri var ama ne olursa olsun insanın kendi ailesi gibi olmuyor.
Sık sık ozlediğimi dile getirip onları da zor duruma sokmak istemiyorum. Şuan maddi durumları da biraz kritik.. Ev aldılar,kredi oduyorlar,memur maaşıyla kıt kanaat gecinmeye calışıyorlar. Gelmek isteyip de gelememek cok uzer onları..
Bende istediğim zaman gidemiyorum. Malûm 11 12 saat otemdeler.
Hemen yanımızda benim gibi yeni bir gelin geldi. Annesi babası hep burada geliyorlar gidiyorlar seslerini duyuyorum.. Zoruma gidiyor,ağlıyorum..
Gurbette olunca insan kendinden cok onları duşunuyor. Her sıkıntımı soylemem onlara beni duşunup evhamlanmasinlar diye. Cunku kıyamıyorum. Benim yuzumden uzulsunler istemiyorum.
Cok korkuyorum onlara bir şey olacak diye. Kimsesiz olmak cok zor arkadaşlar..Allah'tan başka sığınacak hicbir dalım yok..
Ne bileyim işte ne yazdigimi bilmeden oyle yazdım.. Umarım anlaşılabilirim..