Dun avm de gezerken bi adamin mini etek giymis bir kizi takip ettigini gozleriyle taciz ettigini gordum Allah o adamin cezasini versin nasil kalbim hizlandi nasil delirdim nasil uzuldum aklimsan cikmiyor kiz nereye giderse pesinden gidiyor bacaklarina bakiyor telefonunu eliyle asagidan tutuyor ... kiz bi ara yukari uzanip bisey aldi Allahin cezasi pislik cildirdi resmen numaradan pantolonlara bakiyo falan dayanamadim.o pislik goruntuye giddip kiza soyledim seni takip ediyo diye kizdin yanindada iki akrabasi vardi .. Giymis olabilir disarida neler neler giyiyolar herkes ozgur ben bile esimle disari cikmadan nefret eder oldum bu kadar acik sacik giyinmenin bi anlami olmadigini dusunuyorum (bundan kastim rahatsizligimi belirtmek yoksa beni ilgilendirmiyo ne halt giyip giyinilmedigi )ben giyinmeyi unutanlara dedm kizda hakli ayrica konuyu saptirmayin ama herkesin kendi dusuncesi ve hayati herkes kendi mezarina girip sorguya cekilecek ama o pislik herif beni o kadar sinir etti ki neyse kiza soyleyince oda bagirdi tarif ettigim adami adamda cekip gitti magazadan ... Allah islak etsin aklimdan cikmiyor kadinlari rahat birakin rahatttt...