Malum terk edildim. Cok canım yandı, acı cektim. Ama o başkasıyla şu an. Geride canı yanan sadece benim.
Benim size sorum onun bana aldığı hediyeleri napacağım? Ya inanın bakmak gormek canımı yakıyor. Atmak ayrı canımı yakıyor. Geri gondermek zaten sacmalık olacak. Onceden yollarım demiştim ama şimdi sevgilisi var benden kargo gelecek falan hicbirimiz icin hoş değil. Napsam bilemedim?
Ben cok kızgınım, kırgınım bazı şeyler icin. Surekli atanamadığım icin bana laflar soyler, sen atanmadan evlenemeyiz, bu şekilde atanacağına inanmıyorum falan derdi. Şu an derslerime dort elle sarıldım. Hırs ve inat da yaptım. Başaracağım. Bende maddi değeri olan bir hediyesi var ve ilk duşunduğum satıp kpss kitabı alıp o kitaplarla o sınavı kazanmak..
Ama vicdanım da rahat etmiyor. Saygısızlık, ayıp mı diye duşunuyorum. Hoş o bana zerre değer vermemiş orası ayrı da.. Evde kalsalar dert, atsam dert, satsam dert.. Ama kızgınım ya cok, kendimce de bir intikam gibi hissedeceğim.
Ay ben bilemedim arkadaşlar bir yol gosterir misiniz bana. Adam şu an el eleyken sevgilisiyle bendeki de dertler işte..
Sizce ne yapmalıyım?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sizce ne yapmalıyım?