Guncelleme: 7. Sayfada

Cok yakında konu acmıştim. Eşimin bizi zora sokacak şekilde iddia oynadigini. Biraz once internet bankaciligini acmasını istedim. Ve 450 liraya kadar iddia oynanmış. Hepsinin ekran goruntusunu alıp telefonuma attım. Atmasam bile hesapların incelenmesini istesem yine de cıkar herhalde .
Bana girgirina oynadığı 3 liralık 5 liralık birşey oldugunu soyluyordu fakat gorduklerim ve anlattiklarindan sonra oyle olmadigini anladım.
Kendisine cocuklar icin son bir şans vermemi istedigini bundan sonra ne dersem onu yapacagini vs bir suru şey soyledi.
Bende biraz hava almak istedigimi soyledim. Kendisi evde ben dışardayım.
36 haftalık hamileyim. Ve 2. Sınıfa giden kızım var. Ailem cok uzak ve sahip cıkan aile değil. Yani cocuklari alıp gitsem sokaga atmazlar ama eşime de sağlam bir konuşma yapmazlar. Yani kendi kendime mucadele ederim Her şey icin.
Resmen beynim durdu. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Bu arada 9 senelik evliyim ve evlendigimiz gunden beri bu sorun var ve her defasında yapmayacagini soyluyor bu son diyor. Buna rağmen ben hala neyi dusunuyorum onu da bilmiyorum. Sizle paylaşmak istedim.
Iliklerime kadar tum hucrelerime kadar cok uzgunum cok kırgınım.
Guncelleme: 7. Sayfada