İyi akşamlar herkese ben 5 yıllık evli iki cocuk annesiyim. Kucuk kızım 15 aylık diğeri ise 3,5 yaşında ben ise calışıyorum ama kızlarıma bakmak icin ucretsiz izindeyim.Sorunum ise anlayışsız hoduk kocam kendisi dışardan gorunce ay ne efendi cocuk denilecek sakin sessiz bi insandır. Ancak evde miskin miskin gazete okuyayım uzanayım derdindedir Ev işlerine cok az yardım eder mutfağa hic girmez.
Bugun ki kavga konusu ise kendisi bu aralar kitap okuyor ben evde cocuklarla ev işleri ile boğuşuyorum o esnada. Biraz once de elinde ıpad kitap okuyormuş bende cocuklar yanımda oturuyorum ne yapıyorsun dedim. Kitap okuyorum burda oyle salak salak twitter da gecinmeye benzemez dedi. Ben sinirden tepem attı tum gece uyumuyorum cocuklarla ben uyuyorum kendi başka odada dinlenip sabah işinegidşyor.gelince hazır yemeğini yiyip tv izliyor birde ustune beni beğenmeyip laf sokuyor.
Yani ben sırf cocuklarımın hatrı icin ucretsiz izne ayrıldım yoksa iyi maaşlı rahat bi.işim var. Kendimi feda ettim birde beni beğenmiyor. Cok sinirliyim kendisine bir suru saydım sovdum ağladım ama kimin umrunda tabi. İşte boyle arkadaşlar icimi buraya dokeyim dedim.