Mrb hayırlı geceler. 24 yaşında 6 yıldır evliyim. Kimsem yok o yuzden sizin gibi abla kardeşler den akıl nasihat istiyorum yoksa ben aklımı kaybetmek uzereyim. Bu arada ailem var ama benim icin yok. Sebebide şu onlar icin herşey para ben acımdan olsem umurlarında olmaz.Bu yaşıma kadar evlenin ceue kadar Kendim ihtiyac larımı gordum. Bu arada evin en buyuğu benim benden 7 tane kucuk kardeşim var. Be yaparlar sa yapsınlar hepsine yine elimden geldiği kadarıyla ihtiyac larını goruyorum. Ama karşılık olarak kufur hakaret aldım hepsinden şimdi artık konuşmuyorum ailemle sizce ne yapmam lazım. 2 SORUM. 3 sene once dolaş yoldan gene kaldım ve duşuk yaptım. Herşey normal hsg cekildi tek sorun yumurtlama problemi durumumuz uygun olmadığı icin duan tedavi goremiyorum. Kendimi sucluyorum geceleri hep hayal ediyorum acaba bir kızım olsa ne guzel olurdu diye sonra ağlayıp uyuyorum. Asosyal oldum bu yuzden bu durumdan asıl kurtulacam. 3 SORU. Ailem eşim ve eşimin ailesi ben doğru konusuyorum diye benden nefret ediyor lar. Haksızlığa gelemem mesela. Duygularımı icime atmam cabuk parlayan ama kin tutmayan bir yapım var. Mesela kim olursa olsun yalan konuşuyor sa direk yuzune vururum yapım bu değiştiremem ki. Kin ofke beslemediğim icin arkamdan saf salak diyenler var oysa ben herşeyin farkında yım. Bana yardımcı olur musunuz. Bana bir yon verin biraz değişmek istiyorum. Surekli evdeyim dışarı cıkmak istemiyorum aklıma hep kotu şeyler geliyor. Cunku beni anlayan kimse yok ve kimsem de yok. Siz bana Bi abla olun bir anne olun lutfen cok uzun oldu sok birşey daha yazacağım. BEN calıştığım parayı eşime de veriyorum ev ihtiyac larını da karşılıyordum. AMA BANA DEDİ SEN BANA HİC BİRŞEY VERMİYOR SUN. 7 TANE KARDEŞME DE VERİYORDUM ONLARDA İNKAR ETTİLER. VE bana acil lazım olmasına rağmen bir servis parası bile vermediler. Arkamdan deli filan diyorlar. Lutfen bana yardımcı olun. Ben delimiyim.