Merhaba ben 2 yıllık evliyim şuan hamileyim benim gorumcem evli oyle kıskanc oyle sinsi birisidir ki anlatacak o kadar şey var ama neyse son olarak kendisi kirada değil bi cocugu var benim hamileligimi duymasına rağmen bana ne bi mesaj attı ne bişey neyse dedim ama gunlerdir kocama mesaj atıp arayip duruyor bizim evimize gelince benim koltuk takımımı beğendi dedi bende boyle bişey istiyorum fiyatını nerden nasıl aldığımızı herşeyi soyledim gitti oturma odasindakileri letgoda satti salon takımını kucucuk odaya sıkıştırdı salonunu boşalttı şimdi de kendisi 11 bin liralık bi koltuk beğenmiş kocamın kredi kartı var 15 binlik ordan alalım diye kocama baski yapiyor ben bebek bekliyorum bizimde ihtiyaclarımız var besik araba doğum vs gebeliğimi duyduğundan beri kocama yapıştı bana al diye taksit yap ben sana oderim diyor ayda bin bin kirada olan bebek bekleyen biziz o kredi kartının borcunu biz
altınlarımı satarak kapattık şimdi onun keyfi harcamak istemesine deliriyorum ustelik nakit parası var kenarda 15 bin kadar onu harcayamam diyor simdi ben ne yapayım bu arada bende gorup beğendiği koltuk 4000 tl ama nedense 11 000 lik istiyormuş onu beğenmiş
Cikarci gorumce
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Cikarci gorumce