Merhaba kizlar 2yila yakin evliyim 1yildirda calisiyorum, ilk evlendigim zamanlarda calismiyodum evimiz kendimize ait ilk baslarda ufak tefek borclarimiz vardi esimde bu yuzden bana az harclik veriyodu bende idare ediyoduk aksam yemeklerinide annemde veya kv yiyoduk bi kac ay sonra borclar bitti esimle yeni bi borca girip birikim yapmak istedik fakat ona benim ve evin masrafini goz onunde bulundurup oyle borca girmesi gerektigini soyledim. borca girdik esim bana yine cok az para verdi bazen vermiyodu parasini sakliyodu vs baya tartistik daha sonra aldigimiz seyde bi sorun cikti ve sattik yaklasik iki ay sonra araba aldik bu sefer esimle yine konustum ama o yine aynisini yapti bende ise girdim su anda evin tum masrafini ben karsiliyorum oda arabayi oduyor her ay ona 100 200 tl harclik veriyorum fakat o bana hic para vermiyor ise girdigimden beri 10tl bile vermedi eve gelirken meyve vs alir yemege goturur disari cikarir ama diyelim benim param olmadi para istedim vermez yada arabayla bi yere goturmesni isterim cok nadir goturur sizce neyapmaliyim