4 yıllık evliyim 2 bucuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum cunku cok acı cekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den cok şiddet gordum hakaret kufur kıskanclık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu surec rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harclığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret kufur seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gosterdim. cok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hic mi iyi birşey duşunmez kizlar.hep kotu anılar canlanıyor gozumde. o kaynanam yuzunden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti cekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen calış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen uzulme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. cop bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana duşkun. cok cektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle guzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu surecte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden guzel şeyler duymaya oyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara(((