Esimin beni baskasiyla kiyaslamasindan nefret ediyorum. Zaten surekli tartisir olduk. Cocuktan sonra benimle pek ilgilenmez oldu. Gecen dogum gunumde ayni yasta oldugumuz bir bayan suslemeyi soylr yapsaniz daha iyi olurdu vs anlatiyodu hunerli bir bayan amenna. Esim de bana yavasca bak ne hunerlulervar dedi. Uc gundr konusmuyorum esimle yok sen yanlis anladin dedi ama kirildim hemde cok. Sacimi supurge etsem yaranamam boyle bir adama. Cocuk olana kadar calistim su an calismiyorum ama eminim ise girsem para getirsem degisir. Ilgilenir. Beni sevdigine artik inanmiyorum. Ne zaman hastalansam ilgilenmek yerine naz yapiyorsun yok niye dikkat etmiyon kendine der dr a dahi gotrmez kizar. Gecen dis agrimdan oldm dr a gotur dedim pzt ydi... Cuma iznliyim o gun gidelim gece gece dr a mi gidem dedi cok kotuyum dedim dis acilvar burda kizdi bagrdi goturem tm dedi kalsin dedim gitmedim kv desen onlara yakin oturuyoruz zirt pirt gelir biz gtmesek ne gelmiyonuzddr tasincam diyom esime orali olmadi.ise girersem tasinirim dedim bunalimdayim cocugumla bosanmak istemem ama sogudumm esimin bencilliginden ha arada yardm edrr bana ama oda bin lafla