arkadaşlar meraba ben yeni uye oldum artık caresizlikten ne yapacağımı sasırdım ekim ayında evlendim ama hala eşimle birlikte olamadık. once kadın doğuma gittim kızlık zarın cok kalın dedi bana sacma geldi cunku hnuz o aşamaya gelemedik. psikiyatriye gittik Erenkoy ruh ve sinir hastalıklarına cinsel işlev bozuklu kliniğine psikiyatrimiz cok tatlı bir bayan cok ilgilendi odev fln vericem merak etmeyin cozulemeyecek sey değil dedi ama biz her gittiğimizde eşimle tartışmalarımızı anlattığımız icin doktor hanım bu sekilde devam edemem szin once bu yola devam edip etmeyeceğinizi bilmeniz lazım dedi. bizi psikoloja evlilik terapistine yonlendirdi. eşimle bana odevler verdi surpriz yapın sunu yapın bunu yapın vs vs. biz onları bile yapamıyoruz tartışmaktan bazen bana aşırı nefret duygusu geliyo gercekten bazen keşke şu adamdan kurtulsam dyorum bazen midem bulanıyo ondan bazen de seviyorum cok karışık duygular icindeyim carewizim. esim de dnyayı bana zindan ettin hayatımı mohfettin diyor sitem ediyor haklı cunku evlilikten beklediği hic birşeyi yasatamadım ona hep surat asma hep kavga hep kavga.. boşansak ailelerimiz buna razı gelmez ani ikimizin de hayatı mahfolur toparlanamayız bunun dışında cozumler arıyorum hep iyi gormeye calışıyorum onu kabullenmyee calışıyorum bir de cinsel ilişki var bunu yasayamadık diye mi acaba birbirimize alışamadık diyorum..... caresizim keşke birsey olsa sihirli değnek ve o bana dokununca cıocukluğuma geri donsem.... hayat cok zormuş anladım