Merhaba hepinizi iyi gunler. Sorunum dayım arkadaşlar.Şoyle ki benim genelde akrabalarım hic biriyle sorunum yok hepsi de ozunde iyi insanlar.Ama bu dayımın sozleri beni cok rahatsız ediyor artık.Mesela ben cok kitap okuyan biriyim , dayımda oğretmen ilkokul oğretmenim dayıma sormuş black destiny hala cok okuyor mu diye , kadına dediği şu “cok okuyor ama boş okuyor”.Guya ben fantastik roman falan okuyorum arada diye boş okuyo oluyorum ki başka turlerden de okurum mutlaka ,illa onun dediğini okumam gerek.Ya da orneğin diyo ki tum ailenin icinde ben bu black destiny nasıl evlenecek bilmiyorum elinden hicbir iş gelmiyor, tutuldu bi okuma sevdasına ne ev işi ne birşey biliyor diyor, bu kadınlar taktı guclu olmaya diyor , boyle boyle aile yapısı bozulmuş bilmem ne.Ben hep yatılı okudum o yuzden haklı olabilir, acıkcası cok yemek yapmayı denemedim ama annem babam karışmıyor sanane benim evlenmemden , yemek yapmamdan değil mi ? Ustelik denemdim belki denesem elimden gelecek .Hep bi kendi kızını ovme şoyle cay demler şoyle yemek yapar.Yani ne guzel aferin ama bunları yapmayanlar vasıfsız mı ?Hoş oyle de olsa sanane.Arkadaşlar cok buyuk bir dert değil farkındayım ama okuyup ev işi yapmamam ona batıyor kısacası.Sorum şu sizce nasıl tepki vermeliyim, seni ilgilendirmez mi demeliyim , tavır mı almalıyım, onun olduğu ortamlardan uzak mı durmalıyım ? Nasıl cozebilirim bu sorunu tavsiyenize ihtiyacım var.Teşekkurler şimdiden.