Eşimle kavga ettik, boşanma davası actım ve baba evine geldim.Babamın hor gormeleri vs son noktama geldi.Cocuk icin sabrediyodum,4 yaşındaki oğluma bakıyordu...
Ve dun gece durup dururken bana babam dedi ki' o işten de seni atacaklar, bilesin'dedi.bişi demedim ama bugun işten geldim.
'bişi soylicem, bana boyle saygısızlık yapamazsın, bana snei işten atacakalr'diyemezsin dedim.
'seni ben yetiştirdim, ben okuttum, ben para harcadım, sana istediğimi soylerim'dedi.'işten atılınca benim başıma kalacaksın, o yuzden bu konu hakkında da konuşurum, ben zaten sildim, sen bir hicsin'dedi...
sonra eski defterler acıldı 'zaten diş hekimi ahmet beyi de zamanında ayartmaya kalkmıştın' dedi, neye uğradığımı şaşırdım, arkadaşlar iftira, dediği şey 16 sene once dişlerime tel yapan doktordan bahsediyor, adam evli barklı adamdı, yemin ediyorum boyle bişi yapmadım.adamla aramda birkac tartışma gecti o zamanlar.Ama hakkımı helal etmiyorum dedim, bunlar yalan...
tartışma alevlendi, babam yuzumu sıktı, bayağı canım acıdı ama ben karşılık vermedim.70 yaşında adam ve babam sonucta.ama kendimi aşağılanmış hissettim.Bir de diyor ki ben oleyim diye boyle tartışmalar cıkarıyorsun diyor.halbuki tartışmayı dun gece başlatan kendisi.
şimdi evimden git diyo, kızlar nereye gidicem ben, ev aradım yok, ustelik cocuğun bakımı var.
eşimle kavgalarımız olurdu ama buradaki kadar diken ustunde dedğildim, kendi oz babam bana boyle davranıyor.ne yapıyım bu saaatte nereye gidiyim, omrumun sonuna kadar babamı gormek istemiyorum, o kadar cirkin şeyler dedi ki artık benim icin babam yok.