merhaba kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum ama anlatmazsam catlayacak gibi hissediyorum ! Eşim beni kendinden 15-20 yaş buyuk anası tipli koca memeli bir kadınla aldattı ! Bodur şişko memeleri gobek deliğinde cirkin bir kadın ! Bu arada ben de eşimde 30 yaşındayız ! Merak edenlere gayet alımlı doğal ve bakımlı bir kadınım ama yetmiyormuş ! Kadının dostu( oda karıdan 20 yaş kucuk ) bunların yazışma fotolarını attı ordan oğrendim ! Evet cinsel birliktelik olmuş ! 1 kere yuzeysel bir kere de soyunmuş zaten soyununca yapmak zorunda kalmış ama midesi bulana bulana ! Dediği oyle yani en azından ! Bizim aramız hic ii değildi ben surekli calışıp cocuğumla ilgilenipdum onun ailesinden kaynaklı cok kavgalarımız vardı ondan nefret ettiğimi fln soluodum ! Psikolojim bozuktu cok az birliktelik yaşamak istiodum o isteyince itiodum birsuru şey daha ! O ben ezilmiş sevilmeyen nefret edilen bir adamdım onume cıkan bana değer verdiğini soyleyen ilk kadına aldandım dedi ! Sonuc cok uzattım kusura bakmayın iice anlayında bana fikir verin die yazıorum . Sonuc tovbeler ağlamalar yalvarmalar hediyeler turlu turlu hareketler cocuğumun psikolojisi bozuldu die dondum eve ama bilemeiyorum icimde bir şey beni kemiriyor ! Seven adam seven insan yapamazdı die sizde deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşın lutfen . 10 senedir ilk defa yaşıoum bu arada 10 yıllık evliyim