Hic kullanılmamış paketinde garantili mothercare karyola(5-6 yasa kadar kullanılabilir)70*140satılık
Arkadaslar ben Ağustos yada Temmuz sonu annesi olucam inşallah. Kızımın odasını yaparken hem tasarrufu olsun hem guzel olsun diye cok araştırdım cok uğraştım bı kısmı tamamlandı Umarım hepsi tamamlaninca resimlerini gondermeye vakit bulurum.
Buarada ben buyuyen yatak sevmiyorum cunku cocuklarda bizde 10 _ 15 yasına kadar aynı şeyi kullanmaktan sıkılabiliriz. cocuk vurur doker cok para verdigimize uzuluruz. Birde evlerimiz o mağazalar kadar buyuk olmadıgı icin maalesef eve gelip takip kurulduğunda aynı guzellikte gozukmuyor. Bu nedenle ikeadan alalım dedik. Ama yataklar minnacik. 60.* 120 2.5 yasa kadar uygun.ama ben daha buyuk yani okula baslayincaya kadar bir yatak aradım. Okula baslayinca ders calışabileceği kitaplarını koyabileceği guzel bı oda tasarlamak istiyordum. Ve araştırmaların sonucunda mothercare de aradığımı buldum. 70* 140 uc kademeli tek tarafı asansorlu yatak buldum. Koştura koştura Gittim bide ne gorum uc mobilya alana %25 indirim var.
Abimle berazber bundan yaklasik 3hafta once 2 yatak ve bir beşik aldık. Abim bazı sıkıntılar nedeniyle bebegin odasini yapmamaya karar verince 1 tane karyolayi hic gelmeden iptal edelim istedik. Ancak ara ki faturayı bulasın. Bulamadık ve ısrarla geri alamayacaklarını soylediler. Bunedenle bı tane karyolayi satmak istiyoruz.799 tl olan yatak 600 tl ye geldi. Yatak benim ki odama kurulduğundan biliyorum gercekten guzel. Beyaz ve 3 kademeli tek tarafı asansorlu ,ılerde yanları cıkıp yatak oluyor. Duşunen olursa kızımın odasına kurulmuş olanın resmini cekerim. Eğer acele edilirse henuz yatak gelmediği icin direk adres degisikligi yapılarak sizin evinize kurulmasınıda sağlayabiliriz. İsterseniz Bağdat caddesindeki mothercareden aldık gidip orda incelenebilir. Urun bize gelen fiyatı 600 tlden alınabilir. resim buraya eklemeyi bilmiyorum mail atabilirim.sevgiler
Bebek İkinci El Hic kullanılmamş paketnde garantili MOTHERCARE 70* 140 beyaz kademeli karyola satılık
İkinci El0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Bebek İkinci El Hic kullanılmamş paketnde garantili MOTHERCARE 70* 140 beyaz kademeli karyola satılık