Merhaba arkadaşlar. Birisi ile tanıştık eski sevgilisinden ayrılmış. Flort ediyorduk sonrasında bana onu unutamadigini soyledi derken arkadaşlığa dondu sonra tekrar samimi olduk artık şans kalmadı dedi bana. Bir gun mesaj attım ona flort ederken kız yanındaymış bilmiyordum kız huylanmis madem sevgilin var neden benimle konuştun dedim sevgili değiliz beni iyi hatırlasın istiyorum dedi. Kıza mesaj atmamı rica etti. Arkadaş olduğumuzu soyledim iyi hatırlasın kimsenin uzuntusu olmak istemem dedim. Ara verdim konuşmaya numarasını sildim cunku rahatsız oldum durumdan. Birgun bana mesaj attı mesajda yakinlastik beni beni beğendiğini dile getirdi cinsel icerikli konuşmaya gecti birkac fotoğraf istedi benden ben de snap ten yuzum gorunmeyecek şekilde attım. Bu bizi birbirimize bağlar belki diye cok ısrar etti cunku. Herşey cok iyiydi ertesi gun beni engellemiş cılgına dondum benimle oynadığını anladım. O kadar aptal hissettim ki gururum kırıldı kıza anlattım durumu sana yalan soylememi istedi dedim o da ilişkimiz zaten bitmisti sadece bana cok ısrar ediyordu ondan konuştum dedi. Anlattigimi soyledim cocuğa bir daha kimsenin umutlarıyla haysiyetiyle oynama karaktersizsin sen diye. Şimdi şantaj yapıyor bana arami duzeltmezsen fotolarını tanidiklarina gonderirim diye. Sonra konuştuk gondermeyecegim vazgectim zaten onunla herşey bitti şimdi hadi biraz foto at tadımı yerine getir dedi bunu kabul etmedigimi bana sevgisi yoksa boyle birşey yapamayacağımı soyledim. Ondan hoşlandığım icin ilkinde yaptığımı ve şuan cinsellik anlamında soğuduğumu ve istemediğimi soyledim. Sert cevap veremedim cunku korktum. Arada diyor ki bana acaba gondersem mi fotoları sen bana kotuluk yaptın neden ben iyi insan olayım diye. Uyku uyuyamıyorum. Surekli tedirginim.gerekirse savcılığa veririm dedim kaybedecek birşeyim kalmadı sayende dedi. Hem benim duygularımla oynadı kandırdı hem de şuan beni surekli tedirgin ediyor. Kucuk yerde yaşıyorum. Olayın duyulması bitisim demek.. Ne olur akıl verin