Merhabalar kızlar
Benim cok sevdiğim bir ablam var eşi astsubay.Daha onceleri bikac kadınla konuşmalarına şahit olmuştuk ama uzatmadan bitirmişti.şimdi tayinci oldukları yerde bir Astsubay kızla (aralarındaki yaş farkı en az 15) cok samimi olmaya başlamış.Evine yemeğe getiriyor evde her gun surekli kızdan bahsediyormuş.En son ablam kızı arıycam benim huzurumu bozdun deyince kocası kendi gidip benim hanım seni kıskanıyor demiş.Kızda yuzsuzce arayıp abla komutanım bunu soyledi bana huzursuzluk vermek istenezdim gibilerinden samimiyetsizce cumleler kurmuş.Kocası bir haftadır surat yapıyormuş şimdi.Bu arada cocukları var ve beyninde lekelenme cıkmış mr sonucunda.Bu konuda ne yapabiliriz diye konuşacaklarına hala o astsubay kızdan bahsediyormuş..
Şimdi merak ettiğimiz şey şu? Acaba ablamın onu terketmesinini bekliyo ojun icinmi uğraşıyo yada ne yapmaya calışıyor sizce? Bu arada o astsubay kızda nişanlı .oğlen yemeklere gidiyorlar bi yere gidecek olsalar o kızıda alalım diyor..Sizce amac ne nasıl davranmalı ablam biz duşunemiyoruz artık lutfen bir akıl verin
Eşi aldatıyormu?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Eşi aldatıyormu?