Merhaba arkadaşlar. Fikir ve paylaşımlarınıza cok ihtiyacım var. 17 aylık bir oğlum var. Eşimle deli gibi severek evlendik ve cok sağlamda bir ilişkimiz var. Saygı sevgi anlayış hoşgoru hepsi buna dahil. Birbirimizin aileleri ile de aramız gayet iyi. Oğlumuz olduktan sonra işler biraz değişti sanki. Geceleri hic uyumayan gunduz ise cok aktif bir cocığa sahibiz. Geceleri hic uyumuyor gibi birşeyim ve calışıyorum. Eşimle akşamları gec saatlere kadar oturur kahve icer sohbet ederdik. Şimdi yorgunluk ve uykusuzluktan bitap durumda olduğum icin cok fazla dayanamıyorum. Haftasonu oğlanı uyuturken uyuya kalırsam sabah trip yiyorum. Cocukla bir yere cıkmak eşime buyuk kulfet geliyor. Her seferinde anneme bırakmak istiyor. Haftaici annem baktığı icin bırakmak istemiyorum ki zaten oğlumla vakitte gecirmek istiyorum. Bu sebeplerden dolayı bazen tartışmalarımız oluyor. Eşimin ilgisinde alakasında belirgin şekilde azalma var. Nolur bana akıl verin ne yapayım ben. Yada bu tarz durumlar yaşadınız mı cocuktan sonra.