Mrb hanımlar bi sorunum var lutfen bana yardım edin !1.5 aylık hamileyim daha once ikiz bebeklerim vardı tup bebek yapmıştık bende pko eşimde de o donem baz-ı rahatsızlıklar olmuştu olmadi en son tup bebek yaptık ve ikizlerimiz oldu.Ben normal yollardan bebeğimiz nasıl olsa olmaz diye gayet rahat davranıyordum korunma falan olmadan gecen hafta cok rahatsızlandın bulantı falan derken bi sağlık ocağında test yaptım ihtimal dahi vermezken hamileymişim, neyse asıl konuya gireyim eşim ilk gebeligimdede aynı tepkileri gostermişti yine aynı tepkiler şoyleki sanki bebeğe bi zarar gelicek cocukları kucağıma alma onlarla oynama ben iş yaparken bile cok rahatsız oluyor ilk hamileliğinde o kadar tedirgindi ki yollada yururken bile aman dikkat et biri carpmasın birinin eli değer kolu değer diye yani sanki nasıl desem bi şey olacakmış gibi devamlı beni uyarması falan artık bunaltıyor beni zaten ic gudusel olarak zaten ben kontrollu davranıyorum ,diyo sen cok rahatsın falan yani mecburen cocukların ile ilgilenicem onların bana benim onlara ihtiyacım var offf ne yapabilirim lutfen yarim edin