Dun oldum oldum dirildim bittim tukendim kaybettik sandım.
Acile 38 derece ateşle goturdum ateş orda birden 39.8 e fırladı ve cocuk hemşirenin elinde doktorun yanında muayene sırasında havale gecirdi . Gozler gitti vucut titredi ağızda kopukler ...ne oluyor dedim hemen cocuğu koştur kostur goturduler 10 a yakın doktor hemşire girdi beni iceriye almadılar .
Bırakın bensiz o duramaz ağlar dedim sesi cıkmıyordu ki bebeğimin. Sonra bir ağlama sesi geldi iceriden kurtulmuştu . Doktorlar hic acıklama yapmıyordu sesi cıkınca tamam annesi kurtuldu dediler. Yanına gittim anne anne diyordu ağzında cihazlarla gozler kapalı. Cok korktum cok ağladım bacaklarımda derman kalmadı beynim biz gibi oldu kaybedicez sandım . Şukurler olsun ki zamanından once gelmişiz . Ordan devlet hastanesine sevk ettiler akşama kadar kontrol altinda tutuldu.Ateşi 37.5 la cıkardık . Evimize geldik. Ama ateş duşmek bilmedi yine yukseldi yine hastane bu sefer ateşi 39.5 olmuş 03 derece daha yukselse aynısı olabilirdi. Gece 2 lere kadar oradaydık duşunce igne de yapılınca eve geldik bu gece zor sabah oldu. Ateş 3 gun surer dedi doktor .
2 yaşında son azı dişi cıkıyor ve vucut da enfeksiyon da varmış. Antibiyotik tedavisine başladık .
Evlat nasıl bir şeymiş nasıl zormuş nasıl da baskaymis anladım. Bazen kizardim ya kucuk yaramazliklarina o bile gozume hoş gorundu iyiles yine dağıt oğlum dedim kizmicam dedim

Bugun daha iyi gibi ama canım hala burnumda .Allah kimseye evlat acisi yasatmasin hastalık dert vermesin...
Guncelleme :
Yeni okuyan ya da konumu takip eden arkadaşlarım bebegim De bugun rota virusu cıktı cıktı bu nasıl gecer doktora gitti tedavi olacak ama ben evde geldiğinde nasıl bakmaliyim ?
Lutfen yaşayan veya bilen varsa bana anlatsın.
12. Sayfada gelişmeler var