Ben daha once konu acmıştım. Ozet gecmek gerekirse benden gizli eleman arıyorlardı. Şuan bir ses seda yok o konuda. İş arama sitesinden ilan duşmuş. Ama dun mudurun mailine yine cv gelmiş 2 tane başka yerlere de vermiş mi bulamadım neyse. Bende iş arıyordum.
Bugun bir seyahat acentasının ilanına başvurdum. 3 saat sonra geri donduler. Normalde direk mulakata davet ederler. Kadın baya soru sordu. İş tanımlarını okudu cvmden bunları yapıyorsunuz tecrubeniz var yani. Bizde de aynılarını yapılacak bi de ik daki kadın hamileymiş izne ayrılcakmış bi yandan da ik ya da destek vercekmişiz. 2 kadın calışıyormuş.3.yu arıyorlarmış. Maaş, mesai saatleri, neden iş aradığımı filan hepsini sordu. Garip geldi bana telefonda bunları konuşmak. Neyse cevap verdim hatta ısrarla yuzyuze konuşalım dedim. Sonunda davet etti.
Mesai saatleri 9.00-19.00 yaz donemi dedi.
Ben yaz donemi şuandaki işimde 8.30-18.00 calışıyorum. Şimdi 17.00 de cıkıyorum.
Maaş asgari ucretmiş. 1 ay deneme suresi varmış. Devam edersek fiyatta anlaşıırız dedi. ( ben 2100-2300 arası duşunuyorum demiştim)
Şuanki işimde yol parası veriyorum aylık 250 tl. Burayla anlaşırsam yol param olmayacak yurume mesafesinde. Şuan calıştığım yer dolmuşla 40 dk.
Aslında şartlar iyi yol yok. Masrafımda yok yani.
Ama ya 1 ay sonra cıkarırlarsa diye endişe ettim.
Bakalım birazdan cıkışta goruşmeye gideceğim.
Bir de dun kurumsal bir gıda firmasına başvurmuştum. Calışma saati sitede 8.00-18.00 yazıyor ve Cumartesi Pazartesi tatil (gerci burası turizm bolgesi cumartesi calışıladabilir )ve evimin hemen orda 10 dk da ordayım.

Napsam bilemedim. Daha ordan aramadılar tabi. Arayacaklar mı da mechul. Beklemedeyim.
Seyahat acentasındaki kadın ya hemen başla derse. (Telefonda hemen başlatacaklarmış gibi konuştu kadın) Bir yandan da gıda firmasını da bekliyorum.
Bir yandan da orası aramazsa seyahat acentasını da kacırmak istemiyorum. Ay napsam