selam kızlar. daha onceden konu acmıştım bu konuyla ilgili ama sorunu cozemedigimiz icin hortlatıyorum malesef. 2 yıllık evliyim cocugum yok tedavi gormeye başladım.benim eşimle bi problemim yok genel olarak iyi aramız gayet guzel anlaşıyoruz ta ki bu anlatacagım konu gundeme gelene kadar. biz yeni evliyken eşim bi gun koyde yaşayan annesine kayınbabam istanbulda calîşıyor diye gel bizle yaşa kızları da burda okula yazdırırız dedi cinnet gecirdim tabi. sonra bu konu kapandı o krizden sonra.22 yaşında da ortanca gorumcem var. kpss yapamadı evde sıkılıyormuş, memlekette de surekli isteyen oluyormuş evi kaynanama dar ediyor of puf. ben de başka ile atandım burda yaşıyoruz.sık sık gorumcemde geleyim arka odanızı bana acın falan sacmalıyordu kaale almıyordum. gecen akşam kaynanam aradı ağlayarak kız kardeşine yardımcı ol onu kanatlarının altına al falan yaptı. tabi sabaha kadar kavga ettik eşimle cunku o gelsin istiyor. gorumcem ne benim anlaşabilecegm ne buna degecek bi tip. dugunumde dışarda arkadaşlarıyla geziyordu duşunun. ve hepsini gectim eşimin ailesi ne dugun ne nişanda bir iğne katkısı olmayan insanlar bir tam altın almıştı eşim sıkışınca o bile geri istendi. imkanları yoktu diye buyutmedim altın geri istenene kadar. ben gorumceme bizde kalmadısını uygun gormedigimi mesaj attım.gorumcem de ben boyle bişeyi asla anlayamıycam kardeşimin benim başımın ustunde yeri vardır dedi. dedim alayinız bana yerleşin o zaman. eşim kustu tabi mesaj attım diye. ama ben o konuşmadigı icin konuştum ara bulmaz cunku asla. aramız iyi gbi ama mesafe oluştu. bu konuyu da acmıyor artık. konuşmak istesem artık aynı şeyleri konuşacak halim kalmadı.