KUMBURGAZ - SEZONLUK KİRALIK.. acill
İkinci El0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- KUMBURGAZ - SEZONLUK KİRALIK.. acill
-
03-10-2022, 04:56:19Gunaydın arkadaşlar , Kumburgaz Marine Princess oteline yakın deniz tarafından yeni daire aldık. Kışın annem oturucak yazın da sezonluk kiraya vericez. Borcla aldığımız icin biraz maddi olarak rahatlamak gerekiyor. Annemin evi yoktu onu ev sahibi yaptım.Allaha cok şukur allah borclarımızı odemeyi nasip etsin. Bu hafta sonu eve eşya yerleşecek. Emlakcılara vermek istemiyorum, adam alır anahtarı gunluk kiraya verir diye korkuyorum.İstediğim ucreti veriyormuş emlakcı kendisi de gunluk 100-150 arası kiraya veriyormuş. Coğunlukla oyle yapılıyormuş o cevrede. Bekarlara pansyoner olarak verilsin istemiyorum. Temiz aile otursun istiyorum sonradan kendimiz de kullanacağız evi. Daire Site icinde ve site sakinleri coğunlukla ev sahibi yazlık oturan da var kış yaz oturan da. Daire 2 oda 1 salon, 3 kat. Kapalı camlı buyuk balkonu var, balkondan hem ana yolu hemde denizi rahatlıkla gorebiliyorsunuz. Mutfak sıfır yapılı yerler parke , Eşyalarımız zaten kendi kullandığımız eşyalar, Otobus durağının dibinde, ulaşım sorunu olmayan site icinden direk denize giriliyor. Site onunde denize karşı gul bahcesi ve siteye ait dekoratif masalar mevcut, isterseniz yemeğinizi yada mangalınızı yakın burada akşam keyfi yapın . Hafta sonu eşyaları taşıyınca resimlerini de ceker eklerim , Ancak bir an once kiraya vermem gerek, şu an tam kiralama mevsimi ve emlakcılar anahtarı almak icin uğraşıyor. Dediğim gibi istediğim sadece temiz bir aile cok para almaktansa uc kuruş az olsun temiz olsun. İstediğim ucret 4.000 tl (yaz sezonu boyunca) Temmuz-Ağustos-Eylul , İyi tatiller dilerim.