Diğer konu cok uzamasını diye konu actım .Eşime uzun uzun kiruldigim,affedemedigim şeyleri yazdım .Neden tek başıma gitmek istemediğinden , hatri icin birkac gun uğraşan mi diye duşunduğumde pazarlığa girustiginden o yokken ortama guvenmedigim icin uzun sure vakit gecirmek istemediğinden bahsettim.

Evet 2,5 saattir tartışıyoruz birbirimize demedigimiz kalmadı .Ne kinciligim kaldı ne nankorlugum.Tamsm cok buyuk bir yanlış yapıldı ama hadlerini bildirdim diyorum yeter artık diye bir başladık ...En son bu boyle olmayacak bosanalim a geldik resmen ve o zaman oğlumu da alırım dedi .Alabilir mi gercekten ??Mesleğim var ama bir isim yok şuan onun geliri iyi malum .

Benim ailemin yaptıklarını yazdı bilmediğim ama tahmin ettiğim bircok şey olmuş o konuda yalan soylemez ,soylediği bazı kelimeler annemin ağzından cıkan şeyler .Ve annem bana kızdığı bir gun arayıp ya bırak bosanin onunla gecimenezsiniz bide bunun siniriyle yıpranma ben yıllardır babalarını cektim filan demiş ailen ne kadar arkanda gor işte ben sana değer verdiğim icin bı ton şeyi yuttum filan dedi .

Vel hasıl kelam bu sacma tehditlerin uzerine gidip davayı acmalı miyim? Yoksa bir sure hicbir şey yapmayıp Bursa'da kalmaya devam etmeli miyim bir geri adım atana kadar ?? Yada bir iş sahibi olana kadar sineye cekiyor gibi yapıp işimi yoluna koyduğum ilk dk davayı acmak mi daha mantıklı ? Ailemin yanında cok huzurlu değilim yani boyle bir durumda gecici bile kalsam bin bir surat cekebilirim .Kendi duzenini kurmam şart ne yapayım bu lafları ona yutturmam lazım ama hata yapıp oğlumu kaybetmek istemiyorum o hamleyi doğru zamanda yapmam lazım .